Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΣ

ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΣ
(από γυναικείο blog)

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο γυναικείος εγκέφαλος είναι πιο πολύπλοκος από τον αντρικό. Υπάρχει χάσμα, και κατά συνέπεια και πρόβλημα. Όχι επειδή λειτουργεί περισσότερο φυσικά. Αλλά επειδή ο δικός τους εγκέφαλος τα βλέπει όλα πολύ απλά, και μερικές φορές χρειάζονται λίγο βοήθεια για να το δουν και λίγο αλλιώς το πράγμα. Γιατί ο άνδρας ως γνωστόν, αυτό που θα πει, αυτό και θα εννοεί. (εάν δεν θέλει να μας πει ψέματα φυσικά). Εμείς όμως, όταν του πούμε φινίτο, πάπαλα, αυτό ήταν, δεν του εξηγούμε για ποιον ακριβώς λόγω του λέμε να πάρει τα κουβαδάκια του για άλλη παραλία.

Και έτσι συνεχίζει να κάνει αυτά που δεν πρέπει να κάνει, με αποτέλεσμα να γίνεται μία ανακύκλωση.
Για παράδειγμα έχετε βγει για δείπνο. Τέλεια. Στο οποίο σε έχει καλέσει εκείνος. Άψογα. Προς το τέλος λοιπόν της βραδιάς, έρχεται και ο λογαριασμός. Και έρχεται και σε σένα μία κατραπακιά, διότι ο καλός σου, για να μην χαλάει τώρα το 200ευρω, βάζει εσένα να πληρώσεις μωρέ.
Δεν είμαι της νοοτροπίας πως πρέπει να πληρώνει πάντα ο άντρας. Νομίζω πως ο συμβιβασμός μισά-μισά είναι μια χαρά. Άντε εντάξει να μας κερνάει και καμία φορά. Αλλά όχι το αντίθετο στο πρώτο ραντεβού, όπως συνέβη πρόσφατα σε μία φίλη. Αν συνεχίσει το ίδιο βιολί, του εξηγείς γιατί δεν θέλεις να είστε πια στην ίδια ορχήστρα, να το ξέρει ο χριστιανός, μήπως και συμμορφωθεί.( τα όνειρα επιτρέπονται).
Και μετά το φαγητό, πάτε μία βόλτα στην παραλία, να χωνέψετε κιόλας. Αλλά παραλία είναι αυτή, βράδυ είναι, υγρασία έχει, κάνει και λίγο κρύο. Αλλά εσύ δεν είχες προνοήσει, γιατί ας το παραδεχτούμε, οι άντρες είναι πιο πρακτικοί από εμάς, Και τώρα είσαι με το στράπλες και τρέμεις. Θα του το πούμε διακριτικά να το καταλάβει. Και όντως μετά από λίγο κάτι καταλαβαίνει, αλλά όχι αυτό ακριβώς που θα έπρεπε. Καταλαβαίνει πως κάνει κρύο και κρυώνουμε. Ενώ εμείς εννοούσαμε κάνει κρύο, κρυώνω, θα μου δώσεις το σακάκι σου? Και πας σπίτι με γεμάτο στομάχι, άδειο πορτοφόλι, και νεύρα γιατί κρύωσες.
Και αναρωτιέσαι, να περιμένεις να τριτώσει το κακό ή να την κάνεις? Αλλά αν την κάνεις, να του εξηγήσεις τους λόγους αυτής της φυγής. Αν πάλι θέλεις να μείνεις, κουράγιο σου εύχομαι. Όμως, η αλήθεια είναι πως μας παιδεύουν και τους παιδεύουμε. Άλλωστε τα ετερώνυμα έλκονται, και οι διαφορές στον τρόπος σκέψης ενός άντρα με μίας γυναίκας το υποστηρίζουν. Αυτό είναι και το ωραίο έτσι δεν είναι?
© Αναστασία Μαρκαντώνη http://femalecity.gr/sxeseis-sex-alla-leo-alla-kano-alla-ennow/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου