Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Νέες ιστορίες διαζυγίων από ΣΥΓΑΠΑ www.sos-sygapa.eu

1) Με την σύζυγο μου είμαστε σε διαδικασία έκδοσης διαζυγίου. Πιθανότατα να πάμε σε αντιδικία και όχι σε συναινετικό γιατί η διαφωνία μας είναι η επικοινωνία με τα παιδιά. Έχουμε ανταλλάξει εξώδικα και ακόμη και σήμερα που αλληλογραφούμε και τα παιδιά μένουνε με αυτήν δεν μου επιτρέπει να πάρω τα παιδιά παρά μόνο να τα δω. Έχει αυτό το δικαίωμα; Μου λέει ότι σου δίνω να δεις τα παιδιά Τετάρτη και Κυριακή αλλά μόνο να τα δεις και όχι να τα πάρεις και να μείνουν μαζί σου  και μετά από ένα χρόνο βλέπουμε. Τι μπορώ να κάνω μέχρι να μου κάνει ασφαλιστικά και να οδηγηθούμε στα δικαστήρια προκειμένω να μπορώ να πάρω τα παιδιά μου και να μην είμαι αναγκασμένος να τα βλέπω την Τετάρτη και την Κυριακή να τα παίρνω το πρωί και να τα γυρνάω το βράδυ; Τι μπορώ να κάνω; Τα παιδιά είναι δύο κοριτσάκια 41/2 και 2 ετών.
2) Κύριε Σπιτάλα σας περιγράφω όσο καλύτερα μπορώ το ιστορικό:
Διαμένω στην Ά. όπου γνώρισα και τη γυναίκα μου το Μάιο του 2011.Εκείνο τον καιρό εργαζόταν σαν αναπληρώτρια  δασκάλα! (έχει 2 πτυχία παιδαγωγικού τμήματος και νομικής)! Η καταγωγή της είναι από ένα χωριό της Θεσπρωτίας!
Παντρεύτηκα τον Οκτώβριο του 2011 ενώ η γυναίκα μου ήταν στον  2ο  μήνα κυήσεως. Τον Μάρτιο του 2012 η γυναίκα μου πήρε το γιο μας  14 ημερών , έφυγε από το σπίτι μας και εγκαταστάθηκε στο πατρικό της σε χωριό της Θεσπρωτίας!  Με μήνυμά της με ενημέρωσε ότι για να δω το παιδί θα πρέπει να κάνω αγωγή! Ενημέρωσα το αστυνομικό τμήμα όπου πήρα και αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων! Τους  5 μήνες που μείναμε μαζί δημιουργούσε τεχνητές εντάσεις  ακόμη και για ασήμαντα  ζητήματα.
  Κάνω λοιπόν ασφαλιστικά μέτρα με προσωρινή διαταγή για επικοινωνία και αυτή μου κάνει αγωγή για διατροφή! Κατόπιν μου κάνει αγωγή διαζυγίου και ο δικηγόρος μου με συμβούλεψε για αγωγή διαζυγίου και από μέρους μου.
  Στα ασφαλιστικά ζητούσα 2 τρίωρα την εβδομάδα και τα πήρα. Από την πρώτη συνάντηση η πρώην γυναίκα  με κατηγόρησε για εξύβριση και απειλή. Ακολούθησε και άλλη μια μήνυση για τον ίδιο λόγο και απάντησα κι εγώ με τον ίδιο τρόπο δηλ μήνυση για απειλή και εξύβριση.
   Την ημέρα που ήταν να εκδικαστούν οι αγωγές συμφωνήσαμε με τη γυναίκα μου για συναινετικό  διαζύγιο με το οποίο αποκτούσε την επιμέλεια και ρυθμίζαμε και την επικοινωνία με το ανήλικο παιδί μας. Ανακάλεσε τις μηνύσεις  της για εξύβριση όπως κι εγώ!  Στο συμφωνητικό που κάναμε ζήτησε να είναι παρούσα στην επικοινωνία μου με το παιδί και δεν έφερα καμία αντίρρηση.
 Στις περιπτώσεις όμως ζευγαριών οι μηνύσεις για εξύβριση δεν ανακαλούνται και μπήκαμε στις διαδικασία ποινικής  διαμεσολάβησης! Η πρώην γυναίκα μου όμως επειδή έχει την επιμέλεια δεν είναι υποχρεωμένη να παρακολουθήσει τη διαδικασία.
    Δυστυχώς μοναδική επιδίωξη και σκοπός της ήταν εξαρχής η μη υλοποίηση των όρων επικοινωνίας μου με το γιο μου και η αποκοπή κάθε δεσμού του με μένα τον πατέρα του, γιατί μετά την κατάρτιση της έγγραφης συμφωνίας και τη λύση του γάμου μας κάθε φορά που  επικοινωνούσα με το ανήλικο παιδί μας μου υπέβαλλε και μία μήνυση με περιεχόμενο φυσικά αναληθές. Αποκλειστικός σκοπός και στόχος της πρακτικής υποβολής μηνύσεως ήταν η πρόκληση όπως χαρακτηριστικά μου ανάφερε  προβλημάτων στον επαγγελματικό μου βίο αφού είμαι εκπαιδευτικός [δημόσιος υπάλληλος].
   Εδώ πρέπει να σας πω ότι από το Σεπτέμβριο του 2013 που ο γιος μου ήταν 18 μηνών κι ενώ μέχρι τότε έβλεπα το γιο μου παρά τα προβλήματα που μου δημιουργούσε η γυναίκα μου επέλεξα να σταματήσω να τον επισκέπτομαι στην Ηγουμενίτσα (χωρίς να υπάρχει απαγορευτική απόφαση εις βάρος μου) γιατί η ίδια πέρα απ τις μηνύσεις δημιουργούσε τεχνητές εντάσεις , αποδίδοντας, εις βάρος μου απαράδεκτους και υβριστικούς ισχυρισμούς σχετιζόμενους με τη προσωπικότητά μου, την ανδρική φύση μου, το οικογενειακό μου περιβάλλον κ.λπ., μιας και σκοπός της ήταν η αποκοπή κάθε δεσμού και επικοινωνίας μου και των γονιών μου με το παιδί  κι έτσι κάθε φορά που επικοινωνούσα μαζί του αυτό να ταράζεται! Πέρα απ τη συναισθηματική φόρτιση του παιδιού και εμένα κάθε φορά που το έβλεπα, άρχισα να εξαντλούμαι και οικονομικά μιας και η ίδια είναι δικηγόρος και συντάσσει η ίδια τα εξώδικα και τις μηνύσεις της.
   Στα πλαίσια αυτά  επέλεξα κατόπιν προτροπής και του δικηγόρου μου  την αποφυγή προσωπικής επικοινωνίας με το γιο μου, υπό το πλαίσιο και τον τρόπο, που οριζόταν στην έγγραφη συμφωνία μας με δεδομένο ότι είναι αδιανόητο για μένα κάθε φορά που επικοινωνώ μ’ αυτό να καθίσταμαι  μηνυόμενος και εγκαλούμενος και αποδέκτης των λεκτικών επιθέσεών της!!!
Τώρα ο γιος μου είναι 28 μηνών και με τη συμβουλή του δικηγόρου μου αφού έκλεισε τα 2  χρόνια είμαι στη διαδικασία της αγωγής για διανυκτέρευση.
 Αφού την ενημέρωσα με εξώδικο να ρυθμίσουμε την επικοινωνία για διανυκτέρευση μου απάντησε με εξώδικο ότι αδιαφορώ για το παιδί κι ότι παραβιάζω τη δικαστική απόφαση αφού έχω 10 μήνες να το δω κι ότι διαμένω 100χμ μακριά, ότι δε γνωρίζω τις ανάγκες του κλπ.! Καταβάλλω κανονικά τη διατροφή και αν δεν ενδιαφερόμουν για το γιο μου περιττό να σας πω ότι δεν θα έκανα  όλες αυτές τις ενέργειες για να αποκτήσω τη διανυκτέρευση μαζί του. Η επόμενη ενέργειά της όπως μου διεμήνυσε  όταν το πάρω διανυκτέρευση θα είναι η κακοποίηση του παιδιού από μέρους μου!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
3) Εγω ο Α Π,του Δ και της Β...πατερας του αβαφτιστου παιδιου μου ηλικιας 11 μηνων αρρεν, δηλωνω οτι τελος οκτομβριου 2013 μετεβικα στην κυπρο μαζι με την γυναικα μου Μ Α του Μ και της Κ.ειρθαμε στην Κυπρο λογο σοβαρων οικονομικων δυσκολιων για να βρουμε ενα καλυτερο μελλον. κατα την περιοδο τις διαμονης μας στην κυπρο καταφεραμε να βρουμε μετα απο 20 χρονια τον πατερα της γυναικας μου, διοτι η γυναικα μου ειχε υποστεί αρπαγη απο την μητερα της και ειχαν εξαφανιστει χωρις κανενα ιχνος, και δεν ειχε ποτε καμια εποικινονια η γυναικα μου μαζι του...καταφεραμε να τον βρουμε μέσω του ιντερνετ και σιγκεκριμενα με το facebook..
Μετα απο πολλες εποικινωνιες μαζι του, και με ολη την οικογενεια που εχει εκει,.ο ιδιος ο πατερας της μαγδαλινης επεμενε να παμε να ζισουμε με το παιδι μας στην αιγυπτο στην οποια διαμενει...για να μας βοηθησει και να μας παρεχει στεγη
Μετα απο πολες συζητήσεις με την γυναικα μου,αποφασισαμε να παμε μονιμα στον πατερα της στην αιγυπτο...

Πηγαμε στην ελληνικη πρεσβια για να βγαλουμε διαβατήρια για εμας και για το παιδι μας.. επισης υπεγραψα συγκαταθεση για να μπορει να παει η γυναικα μου μονη της μαζι με το παιδι στην αιγυπτο και να το αφισει εκει, προιποθετοντας οτι η γυναικα μου θα επιστρεψει στην Κυπρο για να τελειωσει η σεζον,να μαζεψουμε χρηματα για της υποχρεώσεις μας στην Κυπρο, και τελος οκτωβριου 2014 να παμε μαζι πισω στην αιγυπτο..

Οντος η γυναικα μου επεστρεψε απο την αιγυπτο,εχοντας αφισει το παιδι μας εκει..

Μετα απο 2 ημερες μαζεψε τα πραγματα τις απο το σπιτι μας,και εξαφανιστικε...τηλεφωνισα στο πατερα της στην αιγυπτο και μου ειπε οτι η κορη του επεστρεψε και ειναι εκει μαζι του..

Τελικα ομος δεν ηταν αληθεια...απλα ειχε κρυφτει σε μια φιλη της βουλγαρικης καταγωγης,και ειχε βαλει τον πατερα της να μου λεει ψεματα,επισεις ο πατερας της με απειλουσε οτι δεν θα ξαναδω το παιδι μου και μου ελεγε οτι ειμαι αχρηστος και φτοχος για να το μεγαλοσω...

Η γυναικα μου εχει σκοπο να παει λιαν συντομος πισω στην αιγυπτο χωρις εμενα,και χωρις εγω να γνωριζω,λεπτομεριες και στοιχεια για ακριβες τοποθεσειες και διευθηνσεις..

Ειμαι θυμα απατης, με εβαλε να υπογραψω συγκαταθεση για να παμε το παιδι μας στον. Πατερα της, ελπιζοντας για ενα καλυτερο μελλον....

Αλλα τελικα πιστευω οτι θελισε να κανει απαγωγη του παιδιου μας και να εξαφανιστει στην αιγυπτο....

Τα γεγονοτα διχνουν οτι ειναι προμελετιμενο,και οτι εχω πεσει θυμα απατης απο την γυναικα μου,που βρισκεται αυτη την στιγμη στην Κυπρο...και απο την οικογενεια της που ειναι στην Αιγυπτο
4) kalhmera legome Κ Ι kai sas milaw ek meroys tis k E N DHMOSIOGRAFOY. edw kai 14 15 xronia syzoysa me mia kopela apo oykrania kai apokthsame i koritsaki to opoio einai shmera 8 xronwn kai to exa anagnwrish ektos gamoy edw kai 6 evdomades exei xa8ei me to paidi kai den 3erw poy einai apo oti 3erw einai a8hna omos giati fobh8hka mhpos eixe fygh oyte epimelia oyte tpt. parakalw 8a h8ela na epikininisww mazi sasta thlefwna moy einai    69..... kai 21... sas eyxaristw poly.
5) Καλησπερα ονομαζομαι Α Α
Πριν 10 χρόνια παντρεύτηκα την Μ Τ , από τον γάμο μας αποκτήσαμε ένα μικρό παιδί τον Β.
Από την αρχή της εγκυμοσύνης είχε ιδιάζουσα συμπεριφορά και δεν σκαφτόταν τον παιδί που μεγάλωνε μέσα της και έκανε διάφορες καταχρήσεις (ποτό, τσιγάρα κ.α) πράγμα επικίνδυνο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και  παρά την συνεχή μου επιμονή να το ελαττώσει, ακόμη και να τις κόψει αυτή μου μιλούσε εριστικά και αδιαφορούσε.
Μετά την γέννηση του παιδιού μας η ίδια το απέφευγε (δεν το θήλαζε δεν το ταΐζε κ.τλ ) και αρνούταν κατηγορηματικά να το φροντίσει και να το θηλάσει  έτσι ανέλαβα προσωπικά την φροντίδα του γιου μας με μεγάλη μου ευχαρίστηση αλλά συνάμα προσπαθούσα να δημιουργήσω δέσιμο μεταξύ τους  (περίμενα πως πώς να γίνω πατέρας !) και έκανα όλα αυτά που κανονικά θα έκανε μια μητέρα για το παιδί της , η ίδια είχε επαναπαυτεί και το μόνο που την ενδιέφερε ήταν μόνο πως θα καλοπεράσει και θα έχει λιγότερες υποχρεώσεις  .
Έτσι καθημερινά τις ώρες της δουλειάς μου ο γιος μου ο μικρός Β βρισκόταν στον χώρο εργασίας μου , όπου έχω ειδικό διαμορφωμένο παιδικό δωμάτιο με ξεχωριστή τουαλέτα (στούντιο ) για να απασχολείται τις ώρες που εγώ θα εργαζόμουν δίπλα. Βέβαια ποτέ μόνο του αλλά πάντα με την επίβλεψη μου ή της εκάστοτε βοηθού μου. ¨Όλοι οι πελάτες μου έβλεπαν το παιδί μαζί μου και ότι μεγάλωσε στον εργασιακό μου χώρο χωρίς την παρουσία της μητέρας, η οποία άρχισε να νοιάζεται για το παιδί μετά την κατάθεση διαζυγίου (το επιβεβαιώνουν μάρτυρες )
Όταν το παιδί ξεκίνησε στο παιδικό σταθμό και λόγο της απουσίας της μητέρας (οι δασκάλες νόμιζαν ότι η μητέρα είχε αποβιώσει !!! ) (Εγώ το πήγαινα καθημερινά και το έπαιρνα)  κάποια στιγμή λοιπόν οι δάσκαλοι διέκριναν ότι το παιδί δεν είχε ξεκάθαρο το μητρικό πρότυπο και τους ανησυχούσε το γεγονός ότι δεν ανέφερε καν την μητέρα του και μας συνέστησαν να δούμε παιδοψυχιατριατρο και να προσπαθήσουμε σαν οικογένεια να αποκαταστήσουμε την σχέση μητέρας και παιδιού αλλά για να συμβεί αυτό έπρεπε και η μητέρα να αποκτήσει ισορροπία ψυχική . Έτσι λοιπόν επισκεφτήκαμε και ψυχίατρο για την ίδια, ο όποιος εντόπισε πρόβλημα εκτός από  την σχέση μητέρας παιδιού και στην ίδια την μητέρα .
Οι συνεδρίες όμως δεν κράτησαν πολύ καιρό με αποτέλεσμα να  διακοπούν γιατί η ίδια δήλωνε ότι δεν ήθελε και δεν μπορούσε να πηγαίνει στις συνεδρίες και ισχυριζόταν ότι όλα ήταν καλά και εφόσον εγώ είχα αναλάβει το παιδί δεν εντόπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα .
Τον Νοέμβριο του 2014  λοιπόν εγκατέλειψε την συζυγική μας εστία λέγοντας σας άφηνω δεν μπορώ άλλο, κράτησε εσύ το παιδί ..αυτό επιβεβαιώνετε και με εξώδικο
Ο γιος μου Β (σύμφωνα και με πρόσφατη βεβαίωση ψυχολόγου ) έχει ιδιαίτερο δέσιμο μαζί μου πράγμα το όποιο  προκύπτει από το συναισθηματικό test C.A.T και από τις ζωγραφιές του και από την συμπεριφορά του και τα λεγόμενα του μπροστά σε κόσμο «εγώ θέλω να μείνω με τον μπαμπά μου .!!»
Η πρώην σύζυγος μου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα προσωρινής επιμελείας και η απόφαση ήταν την πρώτη φορά κοινή επιμέλεια ,  έπειτα παραιτήθηκε από το πρώτο δικόγραφο και  κατέθεσε για δεύτερη φορά  ασφαλιστικά μέτρα για προσωρινή επιμέλεια  και αυτή την φορά ζήτησαν άλλη πρόεδρο και έτσι της δόθηκε η επιμέλεια !
Ο γιός μου Β όσες φορές ήταν μαζί μου  , έστω και  αυτές τις λίγες ώρες , ήταν γεμάτος ζωντάνια και χαρούμενος , αλλά όταν ερχόταν η ώρα της αποχώρησης αρνούταν κατηγορηματικά να φύγει από έμενα και να πάει στην μητέρα του ,(το βεβαιώνουν μάρτυρες , η αστυνομία, η εισαγγελέας βιώσαν με τα ίδια τους τα μάτια την άρνηση του παιδιού να πάει στην μητέρα του ) κ.α.) και έτσι επειδή έπρεπε να το επιστρέψω  ο μόνος τρόπος να παραδώσω τον μικρό Βασίλη είναι ενώ κοιμάται και πάντα έτσι ποτέ ξύπνιο   .
Προχθές είχαμε παράσταση μαρτύρων και ζήτησα και εγώ την επιμέλεια και ανέφερα περιστατικά τα οποία περιγράφουν αυτό ακριβώς που θέλει και ζητάει συνεχώς το παιδί … τον μπαμπά του !
Επίσης έχω παραλάβει τον γιο μου  με κακοποιημένο για τον λόγο αυτό  συγκέντρωσα φωτογραφίες ως αποδεικτικά στοιχεια , είπε επίσης ο γιος μου στην βοηθό μου ότι η μητέρα του το κτυπάει και το πιέζει υπερβολικά και του λέει «ότι κακά πράγματα για την μαμά και την μαμά της μαμάς δεν λέμε .!!.(το στρέφει εναντίον μου )»
Όλα κατατέθηκαν προχθές από άτομα που ζουν τον Β καθημερινά  σοβαρές μαρτυρίες, διηγηθήκαν γεγονότα και  μίλησαν με αποδείξεις.
Σκέπτομαι μόνο την ψυχική υγεία του παιδιού μου , αλλά με αυτά που μου έχει πει  φοβάμαι ότι νιώθει αιχμάλωτος με την μητέρα του . Ζητάει καθημερινά από την μητέρα του να με παίρνει τηλέφωνο αλλά αυτή του λέει συνεχώς αύριο και δεν με καλεί ποτέ να μιλήσω με το παιδί (όταν της το ζητάει !).
Γνωρίζω το παιδί μου και πιστεύω ότι την επιμέλεια θα την ασκώ σε πολύ καλύτερο βαθμό εγώ  , παρά η μητέρα του (ήδη έχει πληγώσει με την συμπεριφορά της πολύ τον γιο μου και τον έχει καταντήσει έπαθλο και μέσω για να εκδικηθεί εμένα , με μόνο σκοπό το οικονομικό της όφελος –δυστυχώς- ) Προσπάθησα να κρατήσω χαμηλά τους τόνους αλλά μετά από τα περιστατικά που μου είπε ο 5 χρόνος γιος μου , φοβάμαι για την ψυχική του υγεία και την σωματική του ακεραιότητα . Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .
6) Ονομάζομαι Κ Ι.Είμαι 39 ετών ,σε διάσταση από 31/07/2013.¨Εχω δύο κόρες 6,5 και 4 ετών.Διαμένω στα Μ Άττικής, μεγάλωσα στην Τ και γεννήθηκα στην Αμερικη. Δουλεύω στην Α....  Την συζυγό μου την γνώρισα το 2006 από την μητέρα μου που ήταν φίλη με την θεία της.Στους 6μήνες έμεινε έγκυος και άμεσως μετά άρχισαν τα προβλήματα.Παντρευτήκαμε τον 07/2007.Άρχισε να βρίζει και να καταριέται την μητέρα μου("εάν πεθάνει θα χορεύω στον τάφο της") η οποία ζεί με τον πατέρα μου τον περισσότερο καιρό στην  Τρίπολη.Δεν σταμάτησε να το κάνει μέχρι που χωρίσαμε . Καθόλη την διάρκεια του γάμου δεν μαγείρευε ποτέ .Η μητέρα της έστελνε φαγητά σε πακέτο ή τρώγαμε απο έξω. Όσο αφορά την καθαριότητα επίσης δεν είχε καμία σχέση. Έγω έκανα ηλεκτρική σκούπα ,μπάνια, βεράντες και μερικές φορές η μητέρα της.Το αποκορύφωμα ήταν η ζήλεια της που το τελευταίο διάστημα είχε γίνει αφόρητη.Η ενασχόληση μου με την πολιτική και κάποιες εμφανίσεις μου στην τηλεόραση(και στις εκπομπές του κ.Μπότσαρη) την έκαναν να ψάχνει το κινητό μου και να με προσβάλει στο facebook.Φώναξα έντονα δυο φορές και στους γονείς της για να την συμορφώσουν και το αποτέλεσμα ήταν να απομακρυνθώ απο την οικεία της συζύγου μου με ασφαλιστικά μέτρα και με μύνηση στις 31/07/2013 χωρίς καμία προειδοποίηση. Η προσωρινή διαταγή της έδωσε επιμέλεια και 600 ευρώ διατροφή.Δεν ζήτησε η δικηγόρος μου να ορισθεί προσωρινή επικοινωνία ,το παρέλειψε και το αποτέλεσμα ήταν (η πρ.συζυγος)να μην μου επιτρέπει επικοινωνία χωρίς την παρουσία της.Τον Οκτώμβρη της έκανα εγώ ασφαλιστικά μέτρα και πήρα επικοινωνία 3 φορες την εβδομάδα χωρίς την παρουσία της. Έπίσης της κατέθεσα και αγωγή διαζυγίου που ορίσθηκε τον Νοέμβρη του2014.Στην μύνηση της και στα ασφαλιστικά με λίγα λόγια με κατηγορεί , οτι την κακοποιούσα σωματικά και λεκτικά ,όπως και τα παιδιά. Έπισης γράφει οτι έιχε υπόνοιες οτι κακοποιούσα και σεξουαλικά τα παιδιά. Γιαυτούς τους λόγους τον Άπριλη 2014 της κατέθεσα μύνηση για συκοφαντία και ψευδή καταμύνηση. Όλο αυτό το διάστημα έβλεπα κανονικά τα παιδιά μου ώσπου στις 6 Μαιου , τελευταία επικοινωνία που είχα με τα παιδιά μου έστειλε εξώδικα και μύνηση πάλι ισχυριζόμενη οτι προκάλεσα επικίνδυνες σωματικές βλάβες στα παιδιά και ασκώ ψυχολογική και σωματική βία. Έχω να δώ τα παιδιά μου 3 μήνες περίπου , είμαι σε άσχημη και οριακή ψυχολογική κατάσταση,από όλη αυτή την αδικία εις βάρος μου.Η απόφαση των ασφαλιστικών δεν έχει βγεί ακόμη και η δικηγόρος μου , συνιστά υπομονή. Παρακαλώ πολύ εσάς με την μεγάλη εμπειρία που έχετε και τις γνώσεις πάνω σε αυτά τα θέματα ,να με καθοδηγήσετε και να με συμβουλέψετε για το πώς θα βγώ από αυτή την αρρωστημένη κατάσταση και προπάντων με ποιό τρόπο θα έχουν λιγότερες επιπτώσεις τα παιδιά μου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Κ Γ τηλ.69...
7) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ Κ Ι ΧΩΡΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ Κ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΟΥ ΠΗΡΕ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΠΗΓΕ Κ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ Κ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΜΕ ΚΑΛΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΤΟΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΚΜΙΛΑΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Κ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ Κ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΙΝΟΥΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ Κ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΙΗΜΕΝΗ Κ ΑΥΤΗ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΤΟ ΑΡΝΗΘΙΚΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Η ΑΠΟΔΦΑΣΕΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΣΟΡΙΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΥΤΗ Κ ΝΑ ΒΛΕΠΩ Κ ΓΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ 1 ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΦΕΡΝΟΥΝΕ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΝΜ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Κ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΕΤΙΚΑ Κ ΛΕΩ Κ ΓΩ ΕΝΤΑΞΕΙ Κ  ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕΑΥΤΗ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.....
8) Καλησπέρα ονομάζομαι Ψ Ν είμαι 32 ετών παντρεμένος και αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με το γάμο μου. Συγκεκριμένα έπιασα συνομιλίες της γυναίκας μου με τρίτο πρόσωπο που γνωρίζω , αυτή αρνηθηκε τα παντα, εγκατέλειψε τη συζυγικη μας στεγη και πηρε μαζι της και το παιδι μας το οποιο αρνειται να μου δωσει να βλεπω.
Θα παω σε δικηγορο, να αιτηθω ασφαλιστικα μετρα να βλεπω το παιδι μου, εσεις εχετε κατι να με συμβουλευσετε ή θα μπορουσα να μιλησω στο τηλεφωνο με καποιον ? Μπορει ενας πατερας να κερδισει την κηδεμονια ή μπορουν να μου απαγορεψουν να βλέπω το παιδι ?
Ευχαριστω πολυ, με εκτίμηση, Ν Ψ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΤΩΝΗ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ.... ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3,5 ΕΤΩΝ ,ΧΩΡΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 150 ΕΥΡΩ,ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Κ ΕΓΩ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ,ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Κ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Κ ΖΕΣΤΗ,,,,,,,,,,,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΔΩΣΕ,,,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑ ΕΓΩ Κ ΤΗΣ ΕΚΟΨΑΝ Κ ΤΑ 150 ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ.....ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,,ΑΥΤΟ ΜΕ ΖΗΤΑΕΙ Κ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ..... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ????????????????????ΘΕΛΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ..........
10) Kαλημέρα σας!
Ονομάζομαι  Αυγενάκης Γεώργιος  και η υπόθεση  που με απασχολεί  ειναι  η διατροφές.
  Μια πρώην  σύζυγο να  κάνει τα πάντα να τα εισπράξει, 
να σας μεταφέρω κάποια γεγονότα να καταλάβετε, Με την  κυρία  παντρευτήκαμε το 12/96-
-αποκτήσαμε  2 παιδιά  που είναι σε ηλικία τωρά το ένα  έκλεισε τα 16 και το άλλο 12 χρονών.
Χωρίσαμε  με την κυρία αυτή το Μάρτιο του 2008  αποχώρησα απο τη συζυγική στέγη με  χαρτί κανονικά απο το δικηγόρο.
Της  17/11/2008  είχαμε  υπογράψει  μεταξύ μας  ενα συμφωνιτικό  για τη διατροφή  τον  ανίληκων  τέκνων μας
και πριν  απο  αυτο  έδινα  διατροφή για τα παιδιά. Το ποσο που αποφασίσαμε  ήταν του ποσού τον 400 ευρώ  και να συμετέχω 
και σε αλλα έξοδα των παιδιών π.χ φροντιστήρια,γιατρούς, το οποιο γινότανε.
Το διαζύγιο μας  βγήκε  συνενετικό  για το καλό των παιδιών μας, για να μη μακρυγωρό συνέχισε  η κυρία να παίρνει της διατροφές
τον ανήλικων  παιδιών μας με μικρές καθυστερήσεις αλλά στο ακέραιο το ποσό χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι το Μάρτιο του 2013.
Εκτοτε αρχίσανε τα προβλήμτα με την δουλεία μου της μη επαναπρόσληψεις με αποτέλεσμα να μην έχω τη δυνατότητα να της καταβάλω καποιο ποσό.  Επειτα αρχίσανε τα ασφαλιστικά μέτρα, τα εξόδικα, κατασχετήρια έγραφα,  εκρεμούν  η μήνες διατροφών  απο τον Απρίλιο του 2013 εως και Μάρτιο του 2014  που στους 2 τελευταίους μήνες κατατεθήκανε 2 φορές του ποσού τον 150ευρώ. Εγώ απασχολούμαι για τη χρονολογική περίοδο 24/05/2014 εως και 31/05/2014 ως οδηγός  τουριστικού πούλμαν,
ο μισθός μου στα 1032 μικτά συν κάποια έξτρα τα οποια πέρνουμε. Απο αυτά τα χρήματα θα πρέπει να καλύψω τα έξοδα τα προσωπικά μου  π.χ  δάνεια, εφορία, τηλέφωνα,φαγητό, και  τους 6 μήνες που θα είμαι ανεργος,  αυτη   στιγμή  της κυρια αυτης  συνεχίζω να της καταβάλω το ποσο των 400 ευρω κανονικά και  εχει καταφέρει να μου παίρνει τα αναδρομικά της διατροφές που οφείλω. της ταξεως του ποσού 2640 συν 1700 που ζητα για καποιους αλλους μήνες.
<<Παρακαλώ  εχω 2 ερωτήσεις να κάνω>>
α) ποια νομική στίριξη εχει ο πατέρας  σε μια τέτοια καταστάση
β) ποιος νόμος καλύπτει  τον πατέρα στη περίπτωση μη εχοντας εργασία παρακαλώ θα ήθελα της συμβουλές σας μεσα απο το σύλογο σας  για εποικοινωνία το τηλεφωνο μου ειναι 69........ ευχαριστώ για το χρόνο σας.
11) Νίκο καλησπέρα,
 αυτή τη στιγμή έχω συμπληρωμένα 25 χρόνια υπηρεσίας χωρίς καμία εξαγορά. Έχω μείνει στο ότι με 25 χρόνια και με τα τέσσερα παιδιά θα μπορούσα να βγω στη σύνταξη στα 52. Έχει αλλάξει κάτι, γιατί βλέπω σήμερα τις εφημερίδες να έχουν μαύρα μαντάτα. Μήπως θα μπορούσα να δηλώσω τώρα συνταξιοδότηση εν όψει των επικείμενων αλλαγών; Η ημερομηνία που κλείνω τα 52 είναι 22 Μαΐου 2015. Αν κάνω τώρα τα χαρτιά μου θα μπορώ να παίρνω μέχρι τις 22 Μαΐου κάποιο ποσό και από τότε και μετά να πάρω κανονικά τη σύνταξη;
 Βέβαια ο πραγματικός σκοπός μου είναι να πάω στην Καστοριά και να ανοίξω το μαγαζί που δυστυχώς δεν μπόρεσε να κρατήσει ο γιος μου γιατί έτσι θα συντηρήσω ταυτόχρονα και το διατηρητέο σπίτι που διαφορετικά θα ρημάξει. Δεν ξέρω αν όλα αυτά μπορούν να γίνουν και πως. Δώσε μου τις συμβουλές σου γιατί ενδεχομένως να πρέπει να κινηθώ γρήγορα. Ευχαριστώ πολύ.
12) Κυριε Σπιτάλα,
Σας ευχαριστώ προκαταβολικα και απο το βαθος της καρδιας μου για τον χρονο σας κ την  καλωσυνη σας να με βοηθησετε στο δραμα που ζω σαν εν διαστασει γονιός.
Σας αναφέρω εν συντομία το ιστορικό της υπόθεσης κ διαμάχης με την πρώην μου σύζυγο με την οποία παντρευτήκαμε με θρησκευτικό κ πολιτικό γάμο εδώ στην Αθήνα  το 2007 οπότε και γεννήθηκε η εξάχρονη σήμερα κόρη μας.. Λόγω επείγοντος προβλήματος υγείας της πρώην μου συζυγου το 2009 παμε Ελβετία καθοτι εκει μεγάλωσε και είχε εμπιστοσύνη στους ιατρούς.  Όταν καποια στιγμή εγινε καλά μου παίρνει το παιδί κ φεύγει με τον νέο της γερμανό σύντροφο κάνοντας αίτηση στο δικαστήριο για διάσταση κ παιρνοντας την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού.
Τα δεδομένα ειναι : α. η "διασταση εμας του ζευγους" γινεται  στην Ζυρίχη της Ελβετίας τον Οκτώβριο 2012 με  ημερομηνία εκκίνησης της διάστασης 1 Απριλιου 2012   β. Η επιμέλεια τότε ειχε δοθεί στην μητέρα και ειχε ορισθεί μια επικοινωνία εμου και του παιδιού.Την γονική μέριμνα ασκούμε απο κοινού.Τα μέτρα επικοινωνίας ειναι πολυ σκληρά. ( 2 φορες εβδομάδα αππ 1/2 ωρα  συν 3 φορες τον χρόνο επισκεψιμοτητα απο 2 εβδομαδες διακοπές).  γ.  Η μητέρα και το παιδί , όπως και εγώ , έχουμε όλοι Ελληνική ιθαγένεια.     Ημερ. γεννησης μητερας 25.3.1977, παιδιου 10.03.2007, πατερα :22.03.1962   δ. Το παιδί οπως ειπα γεννήθηκε Αθήνα και αναγκαστήκαμε να πάμε Ελβετία για λόγους υγείας της πρώην συζύγου μου .ε. Η μητέρα τωρα είναι έγκυος με το παιδί του συντρόφου της.  ζ. Δεν εχει εκδοθεί το διαζύγιο μετα την παρέλευση της 1 Απριλιου 2014  ητοι της διετίας γιατι η μητέρα δεν έκανε αίτηση   εκεί στην  Ζυρίχη που ζει,αλλά κατέθεσε αίτηση εδώ ελλάδα..μονο για αναγνώριση διετίας κ εκδοσης διαζυγίου.
.Η απόφαση ομως στην Ελβετία τρέχει..
η. Υπάρχει έκθεση της κοινωνικής πρόνοιας στην Ζυρίχη , που δείχνει οτι το παιδί μετα απο 2 1/2    χρόνια που μένει με την μητέρα και τον φίλο της , δεν έχει προσαρμοστεί,  εχει προβλήματα με το   σχολειο, ύπνο κλπ Παρακουθείται απο παιδο ψυχίατρο.
θ. Δεν υπάρχει απο κοινού συναίνεση - συμφωνία μας, λόγω άρνησης πρώην συζύγου, για τα όλα   θέματα.Τελευταια κατοικία ζευγους: Ζυριχη.
Ι.  Ο γαμος μας ετελέσθη στην  Αθήνα . Θρησκευτικός και Πολιτικός. 
Κ. Με ξαναπηγε η πρωην στην κοινωνικη προνοια πριν ένα μήνα κ μειωσε την επικοινωνια μου με το παιδι σε μιση ωρα την εβδομαδα κ να μην την παιρνω 6 εβδομαδες τον χρονο αλλα μονο 4.
Η ελβετίδα δικηγόρος με συμβούλεψε να μεταφέρω την υπόθεση εδω στην Ελλάδα ( αν μπορούμε) γιατι αν εκδιαστεί στην Ζυρίχη με τον Ελληνικό νομο , πού ισχύει στην περίπτωση μας αυτή, δεν θα υπαρχει ευαισθησία και κατανόηση απο τους Ελβετους δικαστες. 
Το παιδι με αποζητα συνεχεια κ κλαιει.Προφανως υπαρχει θέμα με το περιβάλλον του.Η μανα του με φιλο της ριχνουν τα εκει προβληματα τους σε μενα κ προσπαθουν να απομακρυνουν το παιδι.
Μου ειπαν να καταθεσω αιτηση διαζυγιου εδω ελλαδα κ επισης να κανω προσβολη πατροτητας για το παιδι που θα γεννησει η πρωην μου κ που είναι του συντρόφου της. Ωστοσο δεν ξερει κανεις πως να ρυμουλκησουμε μεσα στην εκδίκαση του διαζυγιου κ την υπόθεση επιμελειας και επικοινωνιας ,διατροφης του παιδιου μιας κ υπαρχει προσωρινη αποφαση ελβετιας.
Πως μπορω να προστατεψω τα πατρικα μου δικαιωματα στην ελβετια. ? Απο την εμπειρια σας τι να κανω για να μεταφερω την υποθεση εδω ελλαδα? Εχετε αλλη περιπτωση με ελβετια? Υπαρχει καποια υπηρεσια στην Χαγη να αποταθω.
Οπως καταλαβαινετε νοιωθω χαμενος κ δεν ξερω τι να κανω..
Οι δικηγοροι που εχω συμβουλευθει δειχνουν ανημποροι να χειριστουν το θεμα λογω διακρατικης εμπλοκη.
Η εμπειρια σας κ γνωμη σας θα με ενδιεφερε ..
Σας ευχαριστω κ παλι θερμα κ θα χαρώ να εχω την ευκαιρία να σας γνωρίσω απο κοντά.
Με φιλικούς χαιρετισμούς Α Κ Γλυφαδα Αθήνα ΚΙν 69........ Σταθ. 210 ......
13) Καλημέρα αγαπητέ κ.Σπιτάλα, Λέγομαι Κ Ξ και έχουμε μιλήσει στο πρόσφατο παρελθόν τηλεφωνικά, (τηλ. 69.....), για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω μετά το διαζύγιό μου, (που βγήκε πριν 9 χρόνια περίπου).
Σε συνέχεια εκείνης της επικοινωνίας μας θα ήθελα να σας αναλύσω διεξοδικά το ζήτημα, ούτως ώστε να δούμε από κοινού τι ενέργειες θα μπορούσαν να γίνουν στη πράξη, για την ουσιαστική και όχι απλά τυπική αντιμετώπιση της κατάστασης.
Όπως σας είχα πει και τηλεφωνικά, σχεδόν 10 χρόνια μετά το συναινετικό διαζύγιό μου, που ξεκίνησε με ιδιωτικό συμφωνητικό και επικυρώθηκε με αντίστοιχη δικαστική απόφαση, από τα τέλη του 2013 η πρώην σύζυγός μου έχει κάνει ήδη 3 δικαστήρια για αύξηση διατροφής, (το Νοέμβριο'14 εκδικάζεται το 4ο), ενώ είχαν προηγηθεί απανωτές συμφωνίες για σταδιακές μειώσεις, (μέσω υπεύθυνων δηλώσεων και υπογραφή των αντίστοιχων αποδείξεων εκ μέρους της), όχι φυσικά επειδή ήθελα να πληρώνω λιγότερα για το παιδί μου, (16 ετών σήμερα), αλλά γιατί μειώθηκαν σταδιακά και δραματικά τα εισοδήματά μου, (είμαι συμβασιούχος Δ.Υ.), μέχρι και 10.000,00 Ευρώ σε ετήσια βάση.
Αν μάλιστα λάβει κανείς υπόψη του ότι ήδη έχω ξαναδημιουργήσει οικογένεια με ένα ακόμα παιδί, (4 ετών σήμερα και δυστυχώς με διαγνωσμένο πρόβλημα -πριν ένα χρόνο περίπου- που το εντάσει στο φάσμα του αυτισμού), εύκολα κατανοεί κανείς τι τεράστια θέματα δημιουργούνται, (οικονομικά, ψυχολογικά, κοινωνικά, οικογενειακά κ.λ.π.), αλλά και σε τι επίπεδα <<τιμωρούμαι>>.
Σαν κερασάκι δε στην τούρτα, μου έχουν στην πράξη στερήσει και την επικοινωνία με το γιό μου, από τότε που ξεκίνησαν τα δικαστήρια εναντίον μου, (για προφανείς λόγους), ενώ το δικαστήριο του διαζυγίου έιχε αποφασίσει την ελεύθερη επαφή του παιδιού με τον πατέρα, (μετά από συνεννόηση με την μητέρα).
Η απόφαση αυτή ουδέποτε εφαρμόστηκε στην πράξη, διότι πέρα από επαφή στο περιβάλον του γιού μου για 2-3 ώρες τη βδομάδα, το παιδί, (μετά από αισχρή και μεθοδευμένη ψυχολογική πίεση και τρομοκρατία), ποτέ δεν διανυκτέρευσε στο σπίτι μου, ούτε πήγαμε ποτέ μαζί διακοπές, (ούτε καν Σαββατοκύριακα), κατάφεραν δε -η πρώην μου με τους γονείς της- να του προκαλέσουν <<γενιτσαροποίηση>>, (ενώ πριν τα γεγονότα αυτά υπήρχαν μεταξύ μας άριστες σχέσεις), σε σημείο που το παιδί να μου δηλώσει -στην τελευταία μας συνάντηση, (τον Ιανουάριο'14), αναγκαστικά μέσα στο χώρο του σχολείου του- ότι δεν θέλει να με ξαναδεί, επιθυμία του που δυστυχώς παρά τις προσπάθειες και τα <<θέλω>> μου, έχω υποχρεωθεί να σεβαστώ μέχρι σήμερα ! ! !
Να σημειωθεί επίσης ότι η πρώην σύζυγος δηλώνει άνεργη και με αναπηρία 67% από ζάχαρο(!), ενώ αποκρύπτει εισοδήματα από νοίκια και φυσικά από κανονική εργασία σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, (που δεν υποχρεούται να την δηλώνει), γεγονότα που γνωρίζω, αλλά μου επιβεβαίωσε και ο γιός μου στο πρόσφατο παρελθόν και δυστυχώς δεν μπορώ να τα αποδείξω, χωρίς τουλάχιστον να προκληθεί νέος γύρος δικαστικών αντιπαραθέσεων, κάτι που νομίζω ότι τελικά δεν θα έχει πρακτικά ουσιαστικό αντίκρυσμα.
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο γιός μου προφανώς επιρεασμένος από όλα αυτά τα γεγονότα που σας προανέφερα, απέτυχε παταγωδώς στις εξετάσεις της Α΄Λυκείου, διότι ασφαλώς το παιδί έχει πιεστεί ψυχολογικά, έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και η παρουσία του στο σχολείο τη χρονιά αυτή ήταν τυπική και χωρίς συμμετοχή, (παρουσιάζει ούτως ή άλλως διαγνωσμένες μαθησιακές δυσκολίες, αλλά φέτος ήταν πολύ περισσότερο απόμακρος και αδιάφορος). Θέλω λοιπόν καταλήγοντας, να ζητήσω τα <<φώτα>> σας στα εξής:
α) Θα έχει πιστεύετε σαν αποτέλεσμα μείωση της διατροφής, (πληρώνω -από κοινού βέβαια με την τωρινή μου σύζυγο, που είναι καθηγήτρια σε δημόσιο σχολείο- ήδη 400,00 Ευρώ διατροφή, 560,00 Ευρώ για τις θεραπείες του 2ου παιδιού και τώρα άλλα 450,00 Ευρώ για το νηπιαγωγείο του και βρίσκομαι όπως καταλαβαίνετε σε δεινή οικονομική κατάσταση), η κοινοποίηση στο δικαστήριο -μέσω των προβλεπόμενων διαδικασιών- του προβλήματος της κόρης μου, ή μπορεί και να αποδειχθεί <> κάτι τέτοιο;
β) Τι ενέργειες θα μπορούσα να κάνω -αποφεύγοντας όσο γίνεται απλά να <<ταϊζω>> δικηγόρους- για να αποκατασταθεί στην πράξη η επαφή με το γιό μου και να πετύχω εγκαίρως την αντιμετώπιση των προβλημάτων του με υποχρεωτική στήριξη από ειδικούς, (κοινων. λειτουργούς, ψυχολόγους κ.λ.π.), πριν ενηλικιωθεί, (αφού δεν υπάρχει καμία πλέον συνεννόηση με την μητέρα του), ή μήπως λέτε να προκληθεί έτσι μεγαλύτερη βλάβη στο παιδί; 
γ) Επιτρέψτε μου την αδιακρισία, αλλά για πολλούς και ευνόητους λόγους θα'θελα να μοιραστείτε μαζί μου -αν το επιθυμείτε φυσικά- το τι καταφέρατε εσείς μέχρι σήμερα για την δική σας περίπτωση.
δ) Τέλος, πιστεύετε -έστω και λίγο- ότι στην Ελλάδα - ότι και να κάνουμε- στην πράξη υπάρχουν δύο κατηγορίες γονιών: αυτοί που έχουν την επιμέλεια και αυτοί που περιμένουν τη σειρά τους και ελπίζουν στο <<έλεος>> της άλλης πλευράς;
Ευχαριστώ για το χρόνο και την ανοχή σας, τιμώ και θαυμάζω τις πρωτοβουλίες σας και όποτε βρείτε λίγο χρόνο, θα θελα την ανταπόκρισή σας στα ερωτήματά μου.
Καλή συνέχεια, καλό καλοκαίρι ! ! Με θερμούς αγωνιστικούς και όχι μόνο χαιρετισμούς, Ξ.Κ.
13) Καλησπέρα κύριε Νίκο, παρακάτω θα σας αφηγηθώ την Ιστορία μου όσο ποιο γρήγορα και περιεκτικά μπορώ.
Γνώρισα τον (Δεκέμβρη) 2009(η σύζυγός μου ήταν ετών 21 στα 22 τότε μαθήτρια στο τελευταίο έτος στο πανεπιστήμιο,  μέσο μίας φίλης (επίσης από Μολδαβία που ζούσε και εργαζόταν στην Αλεξανδρούπολη δίπλα ακριβώς από το μαγαζί που εργαζόμουν εγώ ) με την τωρινή σύζυγο μου γνωριστήκαμε μέσο ιντερνέτ , αρχίσαμε να επικοινωνούμε καθημερινά και να γνωριζόμαστε  καλύτερα έχοντας πολλά κοινά , ιδέες , απόψεις, σκέψεις, φιλοδοξίες και φυσικά όνειρα για οικογένεια και μια σωστή ζωή με μέλλον. Αφού λοιπόν με τον καιρό φτάσαμε σε τόσα πολλά κοινά και ταύτιση  απόψεων μου εξέφρασε την επιθυμία να κάνουμε μια σχέση και μου ζήτησε αν μπορούσα και ήθελα να μεταβώ στην χώρα της ώστε να βρεθούμε από κοντά και να αποφασίσουμε αν θέλουμε να κάνουμε μια προσπάθεια για μια σχέση καθώς όπως με ενημέρωσε τέλη Μαϊου  θα αναχωρούσε για Αμερική μιας και είχε προκαθορισμένη αναχώρηση μέσο ενός φοιτητικού προγράμματος από το πανεπιστήμιο της (work & travel) στη Florida U.S.A. Τελικός μετά από μία ξαφνική αλλαγή (καταστροφή της εξέδρας άντλησης πετρελαίου της BP στον κόλπο του Μεξικού και αλλαγή ημερομηνιών και πλάνων έφυγε στα μέσα περίπου Ιουνίου με τελικό προορισμό το Τέξας της Αμερικής και συγκεκριμένα την πόλη AMARILLO.  1η Μαϊου 2010 έφτασα στο Chisinau (capital of Moldova) με αεροπλάνο από Αθήνα, εκεί με περίμενε μαζί με άλλα 2 από τα 4 συνολικά αδέρφια της( 4 Άντρες και 1 γυναίκα) είναι συνολικά όλα τα αδέρφια της οικογένειας της. Έμεινα λοιπόν στον πατρικό οικογενειακό σπίτι που διατηρούν στο χωριό Sireti της περιοχής Straseni για 5 συνολικά μερόνυχτα από της 6 μέρες παραμονής μου στην Μολδαβία, εκείνες τις ημέρες λοιπόν αρχίσαμε και την μεταξύ μας σχέση με σκοπό να κρατηθεί για ένα κοινό μέλλον με αποτέλεσμα την κοινή προσπάθεια και σκοπό να κάνουμε οικογένεια και να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα.
Αναχώρησα για την πατρίδα μου στης 7 Μάη με τις μεταξύ μας υποσχέσεις πώς θα κάνουμε κοινή προσπάθεια να κρατήσουμε την σχέση μας ζωντανή και την επιθυμία για πραγματοποίηση ακέραια μέχρι την στιγμή που θα γινόταν εφικτό να ξαναβρεθούμε από κοντά και να περάσουμε ξανά κάποιο χρονικό διάστημα μαζί. Από την Αμερική είχαμε μια πού καλή επικοινωνία σχετικά τακτική και από τους δύο μας με ιντερνέτ αλλά και τηλεφωνικός. Κάπου στα μέσα Αυγούστου μου ξεκαθάρισε πώς δεν ήταν ικανοποιημένη τελικός από την δουλεία τα χρήματα που έβγαζε και την όλη γενικά παρουσία της εκεί και πώς πλέον πρωταρχικός της στόχος είναι η επιστροφή της στην πατρίδα της και η όσο δυνατόν τάχιστη δημιουργία  σοβαρότερης σχέσης παρουσίας μαζί μου, μίας προσπάθειας είδους επανασύνδεσης συνάντησης μαζί μου ώστε να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο και να προχωρήσουμε μαζί το πλάνο του πώς θα κάνουμε σοβαρότερη την σχέση μας και τελικά να δημιουργήσου μια δική μας οικογένεια. Μέσα προς τέλη Σεπτεμβρίου 2010 τελικά επέστρεψε στη Μολδαβία όπου και με κάλεσα αν θελήσω να παραβρεθώ επί της ευκαιρίας και στον γάμο που θα έκανε ο μικρότερος αδερφός της με την καλύτερη της φίλη και συμμαθήτρια (κάπου στα μέσα Οκτωβρίου) Τελικώς κατάφερα να επισκεφτώ για δεύτερη φορά την Μολδαβία στα τέλη Φεβρουαρίου 2011 όπου έκλεισα ξενοδοχείο και έμεινα για 3 εβδομάδες περίπου μέχρι τον Μάρτιο του 2011. Μέναμε κυρίως στο ξενοδοχείο μαζί και για κάποιες ημέρες επισκεπτόμασταν και την οικογένεια της στο χωριό (Sireti) στο πατρικό τους ώστε να με γνωρίσουν ακόμη καλύτερα, κάπου 4-6 ημέρες πριν τελικά αναχωρήσω για να επιστρέψω στην Ελλάδα και την Α όπου ζούσα και εργαζόμουν  κάναμε ένα τυπικό οικογενειακό αρραβώνα ώστε να επισημοποιήσουμε την σχέση μας και ακολούθως να της επιτρέψουν να μεταβεί το καλοκαίρι στην Ελλάδα όπου την κάλεσα ώστε να γνωρίσει  την οικογένεια μου, την κατάσταση μου την δουλειά ,συνθήκες διαβίωσης και την χώρα όπως θα ήταν το πρέπων. Αναχώρησα με τούς καλύτερους οιωνούς ευχές και υποσχέσεις και γύρισα πίσω ώστε να προετοιμάσω τα έγγραφα, διαδικασίες, έδαφος και την όλη κατάσταση ώστε να την καλέσω να βγάλει βίζα για 3 μήνες και να έρθει να μείνει μαζί μου για 3 μήνες να ζήσει, να δει να  σιγουρευτεί να αποφασίσει και να μεταφέρει με την σειρά της τις όποιες αποφάσεις της, απόψεις της και τελικές επιθυμίες στην οικογένεια της ώστε με τη ευχή τους να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο της σχέσης( δηλαδή αν θέλει να παντρευτούμε, ζήσουμε μαζί, αν είναι ικανοποιημένη και να βάλουμε μπρος μελλοντικά να κάνουμε την δική μας οικογένεια ,ένα παιδί και όλα τα σχετικά.) Ετοίμασα όλα τα χαρτιά που προβλεπόταν από τον νόμο ,έβγαλα εισιτήρια, πρόσκληση , υπεύθυνη δήλωση, τραπεζικό λογαριασμό, ασφάλεια κ.α και της τα έστειλα ώστε να τα καταθέσει  στην  Ουγγρική πρεσβεία στην πρωτεύουσα (η Ελλάδα δεν διατηρεί πρεσβεία στην Μολδαβία οπότε για ταξιδιώτες προς Ελλάδα και έκδοση τουριστικών αδειών και θεωρήσεων βίζας για επίσκεψη στη Ελλάδα αρμόδια είναι η Ουγγρική πρεσβεία). Στης 15-16 Αυγούστου τελικώς έφθασε στην Ελλάδα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης από όπου την παρέλαβα και αρχίσαμε τις διακοπές και κοινό βίο μαζί, κάπου στα μέσα Σεπτεμβρίου (χωρίς όμως να το ξέρουμε άμεσα έμεινε έγκυος) στα μέσα προς τέλος Σεπτέμβρη σε ένα ταξίδι στη γειτονική Βουλγαρία της ανανέωσα την βίζα στη Ελληνική πρεσβεία της Φιλιππούπολη ( PLOVDIV) για ακόμη 3 μήνες μέχρι τέλους Δεκέμβρη. Τέλη Οκτώβρη προς αρχές Νοέμβρη διαπιστώσαμε πως είναι έγκυος, κάπου εκεί έπεσε σε φόβο κατάθλιψη και μια γενικά κατάσταση φοβίας ως προς το τι θα κάνει, τι θα συμβεί  πώς θα πάει σπίτι , τι θα πει και πώς θα αντιδράσουν οι της οικογενείας της και πώς τι και με ποιο τρόπο θα αντιδράσουμε και εμείς στην αντιμετώπιση αυτού του συμβάντος. Εγώ της ζήτησα να μείνει να παντρευτούμε εδώ στην Ελλάδα άμεσα και να γεννήσει εδώ μιας και είχα δουλειά , σπίτια (1 στο χωριό και 1 στην Α όπου και εργαζόμουν) ,αυτοκίνητο, έσοδα να μπορώ να στηρίξω την ίδια και το παιδί, την θέληση ,αποφασιστικότητα και την αποδοχή και ελεύθερο από μεριάς οικογένειας μου. Παρά όλες τις φιλότιμες προσπάθειες μου  υποσχέσεις και εγγυήσεις δεν κατάφερα να την πείσω να μείνει λέγοντας μου πώς φοβάται να γεννήσει εδώ μόνη μακριά από τους δικούς ανθρώπους και πώς θέλει αν την αγαπώ και να είναι καλά να την αφήσω να πάει πίσω ( αν της υποσχόμουν πώς θα πήγαινα στην Μολδαβία  να την παντρευτώ εκεί να κάνω όλες τις απαραίτητες διαδικασίες έγγραφα και κινήσεις θα το κρατούσε, αν όχι τότε θα προχωρούσε σε έκτρωση) ήθελε όπως έλεγε να μην είναι παράνομη στην Ελλάδα για ούτε μια μέρα και επίσης πίσω σπίτι της θα είχε την βοήθεια και υποστήριξη των γονέων της και θα ένιωθε καλύτερα και ποιο ασφαλείς μιας και θα ήταν η πρώτη γέννα της. Έτσι λοιπόν και σκεπτόμενος όχι εγωιστικά αλλά για το καλό της ψυχικής υγείας της συζύγου και κατ επέκταση και του βρέφους συναίνεσα σε ότι μου ζήτησε και της έδωσα όλες τις υποσχέσεις και εγγυήσεις πως θα πράξω τα πάντα ώστε να είναι καλά ,σίγουρη και θα κάνω το σωστό κάνοντας τα πάντα όπως έπρεπε και μου ζήτησε ώστε να μην προχωρούσε σε θανάτωση-αποβολή ενός βρέφους μιας και ο κοινός σκοπός μας ήταν η πραγματοποίηση μελλοντικά μιας οικογένειας. 3 Δεκεμβρίου την πήγα και από εκεί αναχώρησε αεροπορικός για Μολδαβία μέσο Ρουμανίας όπου και έφτασε ασφαλής τα ξημερώματα 4 Δεκέμβρη και κατόπιν στο πατρικό της στο χωρίο. (Σε όλο αυτό το διάστημα της γνωριμίας και σχέσης μας φυσικά όλα τα χρηματικά έξοδα στην μεταξύ μας σχέση καθώς και σε πολλές περιπτώσεις ανάγκης της κοπέλας μου είχε την κάθε δυνατή και αμέριστη οικονομικά βοήθεια μου, στην Αμερική με αποστολή  φορητού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή αγορασμένο και απεσταλμένο ταχυδρομικά με δικά μου χρήματα όπως και μετά την επιστροφή της στέλνοντας της χρήματα για την ολοκλήρωση του πτυχίου των σπουδών της στην Αγγλική γλώσσα, καθώς και όλα τα έξοδα μας στα ταξίδια μου στην Μολδαβία ,ξενοδοχεία διατροφή, αγορές αγαθών , κόσμημα για αρραβώνα και οτιδήποτε χρειαζόταν σε καθημερινή βάση ,όπως και σε όλη την διάρκεια της διαμονής και διαβίωσης της στην Ελλάδα και την επίσκεψη μας στην Βουλγαρία. Με λίγα λόγια δεν άφησα από μέρους μου να ξοδέψει η ίδια όπως και η οικογένεια της ούτε μια δεκάρα σε όλο το χρονικό διάστημα που ήταν μαζί μου και σε περιπτώσεις που ακόμη ενώ δεν ήταν μαζί μου και έμενε με την οικογένειά της ενώ εγώ βρισκόμουν στην Ελλάδα. Ιανουάριος 2012 ένα μήνα και κάτι μετά την αναχώρησή της από την Ελλάδα με ενημερώνει  πως έγινε γνωστή η κατάσταση εγκυμοσύνης από τον πατέρα της και πώς πλέον ζει   υπό  κατάσταση ντροπής ψυχολογικής πίεσης και συνεχείς κατακραυγής σχολιασμού και εξευτελισμού και πώς θα έπρεπε το συντομότερο δυνατόν να βρεθώ κοντά της στην Μολδαβία και να προχωρήσουμε σε γάμο και τακτοποίηση όλων των διαδικασιών που χρειάζονται ώστε επιτέλους να ηρεμήσει, αποκατασταθεί η ίδια , η τιμή της όπως και της οικογένειας της , η ηρεμία και να ανακτήσουν οι άνθρωποι της και η ίδια φυσικά την αξιοπρέπεια τους στην μικρή σχετικά κοινωνία του χωριού που μένουν. Άφησα την δουλειά μου , την οικογένεια μου, μετακόμισα όλα μου τα υπάρχοντα από την Α στο οικογενειακό μας σπίτι στο χωριό και ετοίμασα χρήματα και όλα τα έγγραφα για να βρεθώ κοντά της τηρώντας τις υποσχέσεις μου ώστε να την παντρευτώ και να βάλουμε μπρος μετά  το πέρας των προβλεπομένων διαδικασιών ώστε να είμαστε οικογένεια και καθόλα νομικά νόμιμοι και ολοκληρωμένοι με κάθε βαθμό ετοιμότητας και εντιμότητας ώστε μετά το πέρας των προβλεπομένων διαδικασιών  να προχωρήσουμε  στην αποστολή και κατάθεση αφού έχουμε τελειώσει τις όποιες διαδικασίες στην Μολδαβία να προχωρήσουμε το γρηγορότερο δυνατόν με την αποστολή , δήλωση και ολοκλήρωση των διαδικασιών και στην Ελλάδα ώστε να μετακομίσουμε εκεί όπου εξαρχής είχαμε συμφωνήσει  να ζήσουμε και να εγκατασταθούμε. 28-29 Ιανουαρίου 2012 έφτασα αεροπορικός για 3η φορά στην Μολδαβία, εκεί άμεσα ξεκινήσαμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να κάνουμε για αρχή ένα πολιτικό γάμο, παρά όλες τις φιλότιμες προσπάθειες και της συζύγου και εμού του ιδίου δεν κατέστη εφικτό η νόμιμη ολοκλήρωση ενός πολιτικού γάμου γιατί μου έλειπε ένα έγγραφο ( πιστοποιητικό – άδειας γάμου από τον Δήμαρχο του δήμου από όπου είμαι εγγεγραμμένος στα μητρώα του δήμου, καθώς στο παρελθόν είχα  ένα δεύτερο γάμο αλλά είχε λυθεί κανονικά και νόμιμα (διαζύγιο) με απόφαση δικαστηρίου και δεν υπήρχε κάποια παρατυπία η δόλος απλά όταν η σύζυγος μου ,μου ανέφερε τα έγγραφα που θα έπρεπε να φέρω μαζί μου για να κάνουμε τον πολιτικό μας γάμο δεν είχε πληροφορηθεί σωστά η παρέλειψε να ενημερωθεί λεπτομερώς για την χρησιμότητα και αναγκαιότητα της παρουσίας και αυτού του εγγράφου. Μη έχοντας τελικός την δυνατότητα της  ολοκλήρωσης και πραγματοποίησης της ολικής διαδικασίας για την ολοκλήρωση και νομική υπόσταση ενός πολιτικού γάμου και αφού ο χρόνος της διαθέσιμης νομικά άδειας παραμονής μου στην Μολδαβία βάση της κατάστασης που επικρατούσε (Ξένοι πολίτες Ευρωπαϊκών χωρών δίνατε να παραμείνουν νόμιμα στην χώρα χωρίς άδεια παραμονής μόνο για διάστημα 3 μηνών) και ενώ είχα συμπληρώσει τον 1.5 μήνα παραμονής εντός της χώρας. Αποφασίσαμε λοιπόν από κοινού τότε μιας και δεν ήταν χρονικά εφικτό να γυρίσω άμεσα στην Ελλάδα και να προμηθευτώ εγκαίρως όλα ξανά τα έγγραφα ώστε να ξανακάνω χαρτιά συν  το ένα που έλειπε και να αναχωρήσω άμεσα για Μολδαβία , αποφασίσαμε να προβούμε τουλάχιστον στην πραγματοποίηση του γάμου μέσο της θρησκευτικής οδούς λύνοντας έτσι τουλάχιστο ένα θέμα και καλύπτοντας έτσι με αυτό τον τρόπο την όποια κατακραυγή, κακοπροαίρετο σχολιασμό και αποκαθιστώντας τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν στην ίδια και την οικογένεια της ως προς την κοινωνία  ,υπόληψη στα μάτια του κόσμου και των ανθρώπων της. Προς το τέλος Φεβρουαρίου κάναμε τον γάμο στην εκκλησία που υπήρχε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τους και ήταν διαθέσιμη, καθώς και το γλέντι που έγινε σε ένα από τα καλύτερα και γνωστότερα μαγαζιά  Restaurant σε κεντρικό σημείο της Πρωτεύουσας  CHISINAU. Όλα φυσικά τα έξοδα καλύφθηκαν από εμένα. Με τα χρηματικά δώρα που λάβαμε από την οικογένεια της(500 ευρώ) πρόσθεσα κι εγώ(500 ευρώ) και αγοράσαμε έπιπλα με τα οποία επιπλώσαμε το δωμάτιο που μας φιλοξενούσε και ήταν η κρεβατοκάμαρα μας( δηλαδή όλα παρέμειναν στην ουσία στο σπίτι της οικογένειας της ). Απρίλιο στης 26 αναγκάστηκα να αναχωρήσω για την Ελλάδα αφού ο νόμιμος χρόνος παραμονής μου στην χώρα έληγε και έπρεπε να επιστρέψω ώστε να ξανακάνω όλα τα χαρτιά από την αρχή και να πάρω και το μοναδικό έγγραφο για το οποίο και μόνο δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρώσουμε τον πολιτικό γάμο και την όλη διαδικασία, αναγκάστηκα λοιπόν μη έχοντας άλλη δυνατότητα η επιλογή να αφήσω την σύζυγο μου σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη και να αναχωρήσω με λεωφορείο για Ελλάδα ,όπου βάση του νόμου έπρεπε να μείνω 3 μήνες ώστε να έχω δικαίωμα να επιστρέψω νόμιμα μετά με δυνατότητα να μπορώ ξανά να διαμείνω στην Μολδαβία για ακόμη επιπλέον 3 μήνες. Στης 13 Ιουνίου 2012 γεννήθηκε σε νοσοκομείο στο Chisinau της Μολδαβίας η κόρη μας, δυστυχώς λόγο της κατάστασης και συνθηκών που εξήγησα πιο πάνω δεν ήταν εφικτό να βρίσκομαι παρών σε αυτό το τόσο ξεχωριστό  και μοναδικό γεγονός παρόλο που προσωπικά το επιθυμούσα πού και το ονειρευόμουν. Με την σύζυγο μου είχαμε αποφασίσει από κοινού κατά την διάρκεια της άνοιξης να δώσουμε στην κόρη μας το όνομα της μητέρας μου (Μαρία) και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού προετοιμαζόμουν να καταστήσω εφικτό αν γινόταν φυσικά να ταξιδέψω αυτή την φορά μαζί με την μητέρα μου ώστε να της δώσουμε την χαρά και ευτυχία να είναι παρούσα στην τελετή της βάπτισης, προς το τέλος του Ιουνίου η σύζυγος μου μού αναφέρθηκε σε μία σκέψη – απόφαση που έλαβαν από κοινού με την μητέρα της και η οποία ήταν να τελέσουν την λειτουργία της  βαπτίσεως το ταχύτερο δυνατόν , δηλαδή εντός κάποιον ημερών που δεν κάλυπταν σχεδόν ούτε μια εβδομάδα, εκεί εξέφρασα την αντίρρηση μου και ζήτησα να μας δώσουν χρόνο ώστε να μπορέσει και η οικογένεια μου να παραβρεθεί και αιτιολόγησα στο γεγονός πώς το παιδί είναι βρέφος, δεν είχε ούτε καν συμπληρώσει ένα μήνα από την γέννηση του και δεν υπήρχε κανείς λόγος βιασύνης και τέτοιας πιέσεως και ταλαιπωρίας του μωρού ώστε να γίνει η τελετή και η διαδικασία τόσο άμεσα (η αιτιολογία της συζύγου μου και της μητέρας της ήταν πώς βάση κουλτούρας, παράδοσης και θρησκείας βαπτίζουν τα παιδιά άμεσα και πώς έτσι θα είναι ευλογημένο και ακόμη πώς η μητέρα της είχε είδη κανονίσει με τον ιερέα και την εκκλησία ραντεβού ημέρας βαπτίσεως)  . Την ημέρα εκείνη πού ενημερώθηκα από την σύζυγο μου για το όλο σκεπτικό; Απόφαση; Και αφού της ζήτησα επανειλημμένα να μας δώσουν τουλάχιστο τον απαιτούμενο χρόνο ( μιας και δεν είχε καν εξαντληθεί το τρίμηνο που απαιτούνταν να βρίσκομαι εκτός της χώρας της (27 Ιουλίου θα συμπληρωνόταν)) έλαβα λοιπόν την υπόσχεση πώς θα μιλήσει με την  μητέρα της και θα το κανόνιζε να το αναβάλουν ώστε να μας δώσουν τον χρόνο που χρειαζόμασταν και την δυνατότητα να παραβρεθούμε και εμείς όπως αρμόζει και θέλαμε να πραγματοποιήσουμε σωστά την όλη διαδικασία. Έτσι άρχισα ένα τυπικά αγώνα δρόμου στο να μαζέψω χρήματα, να ετοιμάσω τάχιστα όλα ξανά τα απαιτούμενα έγγραφα (ώστε αυτή τη φόρα εκτός του να καταστήσουμε απολύτως δυνατό και επιτυχώς να τελέσουμε τον νομότυπο πολιτικό γάμο, την αναγνώριση  του τέκνου μού (αφού γεννήθηκε πριν καταφέρουμε να παντρευτούμε με πολιτικό γάμο βάση νόμου αναγνωρισμένος στην χώρα της το παιδί είχε γραφτεί μόνο στο όνομα και οικογενειακό επίθετο της μητέρας και εγώ δεν υπήρχα πουθενά εγγεγραμμένος ως σύζυγος και πατέρας, όπως επίσης και συλλογή εγγράφων για να καταστεί εφικτή η χορήγηση μίας άδειας παραμονής στη Μολδαβία για μένα ώστε να μπορέσω να παραμείνω νόμιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη χώρα ώστε να κάνω άνετα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, έγγραφα και να μπορώ να μένω δίπλα στην οικογένεια μου μέχρις να γίνουν τα έγγραφα, να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να καταστεί εφικτό να μετακομίσουμε στην Ελλάδα όπως είχαμε συζητήσει, αποφασίσει και σχεδιάζαμε από την αρχή της σχέσης μας.
Μόλις 2-3 αργότερα σε νέα επικοινωνία μας από το FACEBOOK (πάντα σε όλα τα χρονικά διαστήματα πού βρισκόμασταν χωριστά επικοινωνούσαμε αποκλειστικά μέσω SKYPE και FACEBOOK καθώς και σε κάποιες περιπτώσεις όπου δεν ήταν εφικτή η χρήση του Internet ή κάποια ανάγκη μέσω γραπτών μηνυμάτων από δίκτυο κινητής τηλεφωνίας) η σύζυγος μου μού αφήνει ‘ένα γραπτό μήνυμα στοFACEBOOK όπου απλά με ενημερώνει πώς η τελετή βάπτισης έγινε την προηγούμενη μέρα και πώς λυπόταν αλλά δεν μπορούσαν να περιμένουν και να την ακυρώσουν αφού η μητέρα της τα είχε είδη κανονίσει, είχε κλείσει την ημερομηνία και είχε συμφωνήσει με τον ιερέα της εκκλησίας και όπως μού είπε ήταν τόσες πολλές οι τελετές που περίμεναν που σε ένα χωριό 5000 κατοίκων με 3-4 εκκλησίες ίσως να μην είχαν άλλη δυνατότητα για γρήγορη τελετή και άλλες αστείες δικαιολογίες.
Ακυρώνοντας  λοιπόν κάθε σχεδιασμό και προγραμματισμό συνέχισα να μαζεύω έγγραφα και παράλληλα να εργάζομαι σε αγροτικές εργασίες ώστε να μαζέψω χρήματα ,να καλύψω επίσης αυτά που ξοδευόντουσαν και να προετοιμάσω πλέον ξανά και με άλλο πλέον τρόπο το ταξίδι μου στη Μολδαβία (χωρίς φυσικά την μητέρα μου αυτή τη φορά μιας και πλέον δεν υφίστατο λόγος μετακίνησης και ταλαιπωρίας). Από τον Αύγουστο και μετά η σύζυγος μου άρχισε να με ζήτα και να μου γνωστοποιεί τους προβληματισμούς της, τα παράπονα της και να με πιέζει με ένα λογικό και συνάμα περιπαιχτικό τρόπο για τον αν τελικώς ήθελα να πάω, αν το έχω σκοπό ,επίσης πώς το παιδί και η ίδια με θέλουν, με έχουν ανάγκη αλλά και για μια λογική πίεση που υπήρχε από την οικογένεια της ως προς την ίδια, επίσης την κοινωνία πού σχολίαζε, ενδιαφέρον γενικό και προβληματισμοί και ερωτηματικά πού ελάμβαναν χώρα στο χωριό, στους ανθρώπους της αλλά και στην ίδια πλέον μίας και υπήρξε αυτή η καθυστέρησηΟκτώβριο είχα πλέον μαζέψει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, χρήματα και πράγματα που ήθελα να πάρω μαζί μου ώστε να μην πάω με άδεια χέρια και να παραδώσω δώρα και όλα τα αναγκαία αγαθά πού θα χρειαζόταν το παιδί η ίδια και ακόμη για την οικογένεια της ( 300 ευρώ σε πάνες , μωρομάντηλα , παιδικά σαμπουάν κρέμες κ.τ.λ συν 600 ευρώ σε ρούχα για το παιδί, 400-600 ευρώ σε αγαθά για το σπίτι της οικογένειας της όπου θα μας φιλοξενούσαν , 450 ευρώ φορητό υπολογιστή δώρο για την σύζυγο μου, 1000 ευρώ στο πορτοφόλι μου και ένα εξασφαλισμένο εισόδημα 400-500 ευρώ για κάθε μήνα παραμονής μας εκεί ώστε να μην επιβαρυνθούν ποτέ και σε τίποτα οι άνθρωποι της μιας και προερχόταν από οικογένεια που δεν διέθεταν μεγάλες οικονομικές δυνατότητες και εισοδήματα να καλύψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα επιπλέον ανθρώπους, σύμφωνα με τα λεγόμενα, τον τρόπο ζωής πού έζησα αυτό το μικρό χρονικό διάστημα μαζί τους αλλά και την όλη συμπεριφορά και αντιμετώπιση( αδιαφορία διαχωρισμός , απομόνωση με ενδείξεις πώς ο καθένας είναι για τον εαυτό του και τυπικά είναι όλοι μαζί μια οικογένεια). Εδώ να ενημερώσω λιγάκι για την κατάσταση διαβίωσης και τρόπο συμβίωσης, το σπίτι των γονέων της συζύγου όπου  διαμείναμε το προηγούμενο τρίμηνο της εκεί παρουσίας μου και πού θα μέναμε και τώρα για το διάστημα μέχρι να είμαστε έτοιμοι να αναχωρήσουμε για την Ελλάδα οπού ήταν ο αρχικός σχεδιασμός κοινή απόφαση και κοινή συμφωνία κατά κάποιο τρόπο για την ολοκλήρωση της σχέσης, δημιουργία οικογένειας και τέκνου μελλοντικά. Λοιπόν το σπίτι απαρτίζετε από (1 κουζίνα περίπου 10-12 τ.μ)  (1 τραπεζαρία 8-10 τ.μ) (1 καθιστικό 20-24 τ.μ) 1 χώρο εισόδου 10-14 τμ σαν δωμάτιο – χώλ όπου από εκεί υπήρχε πρόσβαση σε όλους τους χώρους-δωμάτια της οικίας και 2 υπνοδωμάτια, το 1 υπνοδωμάτιο είναι χωρισμένο στην μέση με 1 εσωτερική πόρτα γιατί οι γονείς της συζύγου κοιμούνται χωριστά( σε χωριστό χώρο και φυσικά χωριστά κρεβάτια, στην ουσία δηλαδή το μεγαλύτερο εκ των δύο υπνοδωματίων το κάνανε 2 μικρότερες κρεβατοκάμαρες. Το δεύτερο φυσικό υπνοδωμάτιο περίπου 13-15 τμ ήταν αυτό που μας είχε παραχωρηθεί για να μένουμε εγώ με την σύζυγο μου και το νεογέννητο τέκνο μας. Μπάνιο υπήρχε επιπρόσθετη κατασκευή η οποία προφανώς ανεγέρθη σε αργότερο χρόνο από την υπόλοιπη οικία (είχε μόνο μπανιέρα εντός του μπάνιου( το 2014 βάλανε εντός λεκάνη τουαλέτας) μέχρι το 2014 για την φυσική ανάγκη μας χρησιμοποιούσαμε μία αυτοσχέδια τουαλέτα εκτός οικίας 1χ1 μέτρο σε μια απόσταση περίπου 10 και πλέον μέτρων μακριά από το σπίτι με μία λεκάνη πάνω από μία τεράστια τρύπα στην γη) Συνήθη στα παλιά σπίτια σε όλα τα χωριά της Μολδαβίας. Στο σπίτι αυτό διέμεναν επί καθημερινής βάσεως  ο πατέρας , η μητέρα, (από τα 4 συνολικά αρσενικά τέκνα της οικογένειας, η σύζυγος μου είναι η  5η και μικρότερη ηλικιακά από τα αδέρφια) 1 αδερφός (άγαμος) εγώ με την σύζυγο και το τέκνο μας όπως επίσης ανά τακτικά συχνά χρονικά διαστήματα και περιόδους ο 4ος στην σειρά μικρότερος αδερφός (μελλοντικός κουμπάρος και νουνός) όποτε ερχόταν στο χωριό και η σύζυγος του με το τέκνο τους περίπου 2 ετών.  
14) Kαλημέρα Κε Σπιτάλα. Λέγομαι Π Π και έιμαι απο τα Χ, μιλήσαμε στο τηλέφωνο νωρίτερα σήμερα
 
 Είμαι σε δικαστική διαμάχη με την σύζυγο μου ουσιαστικά χωρίς λόγο, αφόυ δεν έχουμε να χωρίσουμε περιουσία και το μόνο που ζητάει είναι περισότερα λεφτά και να έχω λιγότερη επικοινωνία με το παιδί.
Το παδί μένει με την μάνα του στην Αίγινα. Ας τα πάρουμε απο την αρχή....
 
 Απο την εγκυμοσύνη είχαμε προβλήματα, το οποία απέδωσα στις ορμόνες. Αργότερα επέλεξε να γεννήσει στην Αθηνά ωστε να είναι πιο κοντά στην οικογένεια της και (δυστηχώς) την άφησα για να μη ζορίσω την κατάσταση και έφυγε απο τον 7ο μήνα
της κύησης (Δεκέμβριος  2012) μέτα απο τον πολιτικό γάμο, τον οποιο δεν ήθελε....
 Εγώ άρχισα απο τότε τα ταξίδια να ανεβοκαταιβενω Χανια -Αιγινα. Τον Φεβρουάριο του 2013 γεννήθηκε ο μικρός  είμουνα εκεί 2 μέρες πριν γεννηθεί και έκατσα μαζί τους για 3 εβδομάδες. Ηθελε να πάει να 40σει στην Αιγινα και πάλι έκανα πίσω και την αφησα
Η σχέση μας δεν έστρωνε και οταν πήγα να της πω οτι είναι ώρα να κατέβει Χανια μου ζητησε να χωρίσουμε... Αρχισε ο γολγοθας, προσπαθήσαμε να κάνουμα συνεναιτικο αλλα μάταια γιατι έγραψαν οτι "κάθε επικοινωνία μου με τον μικρο θα είναι παρούσα" 
Δεν το δεχτηκα και οταν της είπα να το αλλαξει έιπε οτι δεν το αλλάζει και θα προχωρήσουμε δικαστικά
 Πριν σας πω για τα ψεμματα που αναφέρουν να σημειωσω οτι ολα τα χαρτιά τα έφτιαχνε ενας θειος της (ο πατερας της εχει πεθανει) με την δικηγορο.
 Στα δικαστικα χαρτια (ασφαλιστικα, αγωγη και διαζυγιο) γράφει ενα καρο ψέμματα, τα οποια τα πιο πολλά απο αυτά αποδυκνειοτνται με χαρτια οτι είναι ψέμματα και μάρτυρας μπόρει να διαψευσει να υπόλοιπα
 Δεν διεκδικω την επιμέλεια γιατι δεν θέλω να κανω κι αλλο κακό στο παιδί μου, αλλα τα 300 ευρώ που εβγαλε απόφαση το πρώτο δικαστήριο των ασφαλιστικών και η επικοινωνία που μου έδωσαν (Το πρώτο ΣΚ του μηνα απο τις 10,00 μεχρι τις 17,00) με οδήγησαν να ψαχτώ και σας βρήκα.
Να σας ενημερώσω επίσης οτι ο μισθός μου είναι 970 ευρω, δινω 300 διατροφή 300 σε δάνεια και θέλω και 400-500 ευρω σε κάθε μου επίσκεψη στην Αίγινα (εισητιρια διπλα γιατι έχω και μαρτυρα μαζι μου,ξενοδοχειο αυτοκινητο) οποτε οπως καταλαβαινετε δεν βγαίνουν τα μαθηματικά....
 Σας προωθώ τα χαρτιά που έστειλε την αποφάση και την ανταίτηση του δικηγόρου μου
 Ελπίζω να βρείτε λίγο χρόνο και να με βοηθήσετε  ώστε τον Οκτρώβριο στο δικαστήριο να έχω μια πιο ανθρώπινη απόφαση. Ευχαριστώ και όποτε θέλετε μπρείτε να με πάρετε στο κινητό. Τηλ. 69....
15) καλησπερα κυριε σπιταλα λεγομαι θοδωρης και μενω Θ θα ηθελα να μου προτεινετε  δικηγορο που να ασχολειται με τα διαζυγια για να ενημερωθω καταλληλως για την επιμελεια του ανηλικου τεκνου μου και το υψος της διατροφης διοτι μιλησα σημερα με τη δικηγορο της γυναικας μου για τις υποχρεωσεις που πρεπει να αναλαβω για το υψος της διατροφης τις οποιες αμφισβητησα, σας ευχαριστω προκαταβολικα.
16) Nα και μια επιμέλεια σε πατέρα



www.sos-sygapa.eu

10 σχόλια:

  1. Το όνομά μου είναι Ζαφειρία Αλέξανδρος, είμαι από την Αθήνα, αλλά μετακομίζω στη Σκοτία με τον σύζυγό μου, θέλω να μοιραστώ αυτά τα καλά νέα για τη ζωή μου με όλους και με όσους χρειάζονται βοήθεια στον γάμο / σχέση. Υποβλήθηκα για έξι χρόνια, ο σύζυγός μου με άφησε και συνέχισε να έχει άλλη γυναίκα μόνο και μόνο επειδή η οικογένειά του δεν με αγάπησε και επειδή δεν μπορούσα να του δώσω ένα μωρό, φώναξα για επτά χρόνια επειδή ο σύζυγός μου με χώρισε. Ψάξαμε για το ξόρκι που σύννεφο με βοήθησε να ξαναγυρίσω τον σύζυγό μου αγάπη πίσω όταν έχω περάσει σε απευθείας σύνδεση γνώρισα τόσους πολλούς μάγους, όλοι έθεσαν χρήματα χωρίς να με βοηθήσουν, αλλά στις 16 Αυγούστου 2019, είδα μια ηλεκτρονική συνεισφορά ενός καλού μάγου Ονοματεπώνυμο Drigbinovia. Αποφάσισα να έρθω σε επαφή μαζί του όταν έρχομαι σε επαφή μαζί του, μου είπε ότι το πρόβλημά μου είχε λυθεί επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του, του είπα όλο το πρόβλημά μου και έκανε μια υπόσχεση να με βοηθήσει να επιστρέψω τον άντρα μου πίσω. Ο Drigbinovia με διδάσκει και μου έδειξε τι να κάνω, ακολουθώ όλες τις οδηγίες και κάνω αυτό που μου ζήτησε να κάνω μετά από τρεις μέρες μου είπε ότι ο σύζυγός μου θα με καλέσει πριν κοιμηθώ εκείνη την ημέρα και να ζητήσω συγγνώμη. Μόλις μου είπε τα πάντα, ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε και μου ζήτησε να τον πάρω πίσω μετά από έξι χρόνια διαζυγίου. σήμερα μοιράζομαι αυτό το μήνυμα γιατί θέλω να μάθει ο κόσμος και είναι καλή δουλειά και είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που είμαι έγκυος και για όσους από εσάς που χρειάζεστε βοήθεια, προβλήματα με την εργασία ή την προώθηση επικοινωνήστε με την Drigbinovia σήμερα και λύστε το πρόβλημά σας εδώ είναι e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com ή whatsapp τον Ι +2348144480768 Σας υπόσχομαι ότι το πρόβλημά σας θα λυθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι πολύ χαρούμενος που δημοσίευσα αυτήν την μαρτυρία εδώ για το πώς ένας μεγάλος ξόρκι με βοήθησε να επαναφέρω την αγάπη της ζωής μου. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες σαν εμένα εκεί έξω που έχουν κάνει τόσα πολλά για να επιστρέψουν τον σύζυγό τους ή να αγαπήσουν μια φορά, είμαι εδώ για να σας πω όλους να μην ψάχνετε άλλο γιατί η απάντηση είναι εδώ Πιστεύω ειλικρινά εάν υπάρχουν έως και πέντε καστορίστες όπως ο Δρ ODION, αυτός ο κόσμος θα ήταν ένας καλύτερος χώρος, έχω δει ανθρώπους να διαμαρτύρονται για το πώς υποσχέθηκαν ψεύτικοι ορθογράφοι για να τους βοηθήσουν, αλλά δεν μπορούσαν, αλλά με τον Δρ ODION σας λέω ότι το πρόβλημά σας είναι λύθηκε ήδη. Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε χωρισμένοι για 4 μήνες και δεν μπορούσα να αντέξω χωρίς να ζήσω χωρίς αυτόν, έχω δοκιμάσει τα πάντα για να τον επιστρέψω, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε έως ότου είδα πολλές μαρτυρίες για έναν ξόρκι που ονομάζεται Δρ ODION και πόσο σπουδαίο έργο του είναι. και ήρθα σε επαφή μαζί του μέσω WhatsApp στο (+2349060503921) αμέσως και ακολουθούσα το βήμα που ζήτησε και τις επόμενες 48 ώρες ο εραστής μου με τηλεφώνησε και ήταν πρόθυμος για τη συγχώρεσή μου και ότι δεν ήθελε τίποτα περισσότερο από το να με έχει στην αγκαλιά του για πάντα. Γέμισα τόση χαρά και ευτυχία που βρήκα τον Δρ ODION. Ελπίζω ότι όλοι εδώ θα βρείτε αυτή τη μαρτυρία μου και θα πάρετε τον σύζυγό σας πίσω σε μόλις 48 ώρες χάρη στο DR ODION επικοινωνήστε με τη διεύθυνση email του (drodion60@yandex.com) και μπορείτε επίσης WhatsApp στον +2349060503921

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ Ο Δρ AJAYI ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΣΤΕΡ ΣΤΟ Viber ή WhatsApp: +2347084887094 ή Email: drajayi1990@gmail.com

    Ο σύζυγός μου σχεδίαζε να με χωρίσει λέγοντας ότι ήταν κουρασμένος από την ένωση μας, έκπληκτος γιατί αυτό έγινε ξαφνικά και το ένστικτό μου μου είπε ότι κάτι πήγε στραβά, αργότερα ανακαλύπτω ότι ο σύζυγός μου έχει μια γυναίκα έξω, τον ρώτησα για αυτό , εξοργίστηκε πολύ και είπε ότι γι 'αυτό θέλει να χωρίσουμε, έφυγε από το σπίτι για 6 μήνες όταν είδα την επαφή του Δρ Ajayi του ξόρκι που μια γυναίκα εξήγησε ποιος ήταν σε θέση να μείνει έγκυος και να αποκτήσει ένα δικό της παιδί ένα φυτικό φάρμακο μετά από 9 χρόνια γάμου, πήρα την επαφή του και του εξήγησα την κατάστασή μου με τον άντρα μου, μου είπε ότι ο σύζυγός μου έχει χειραγωγηθεί από σκοτεινή δύναμη, μου είπε μερικά πράγματα να κάνω και να κάνω ένα ξόρκι για μένα, μετά από επτά μέρες από το ξόρκι ο σύζυγός μου επέστρεψε στο σπίτι και έσκισε το χαρτί διαζυγίου, ζούμε ευτυχισμένοι τώρα όλα χάρη στον Δρ Ajayi. Μην ντρέπεστε για τα προβλήματά σας, ζητήστε βοήθεια και λύστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ, Δρ Ajayi, ο σύζυγός μου επέστρεψε στο σπίτι και είμαι πολύ χαρούμενος που ενημερώνω τον κόσμο ότι ο Δρ Ajayi είναι ένας πραγματικός και γνήσιος πνευματικός άνθρωπος. Ο σύζυγός μου έφυγε από το σπίτι μετά το διαζύγιό μας και μείναμε χώρια για 3 χρόνια, αλλά τον αγαπώ ακόμα, έτσι χρησιμοποίησα τον Δρ Ajayi για να κάνω ένα ξόρκι αγάπης για να επιστρέψουμε και μέσα σε μια εβδομάδα από το ξόρκι άρχισα να βλέπω αλλαγές, για την πρώτη σε τρία χρόνια ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε και ζήτησε συμφιλίωση και έκτοτε ζούμε ευτυχισμένοι μαζί. Επικοινωνήστε με τον Δρ Ajayi στο Viber Ή WhatsApp: +2347084887094 ή στείλτε του μέσω email: drajayi1990@gmail.com Πιστεύω ότι θα ξαναδώσει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικό επείγον αποτελεσματικό καραμέλα για να βοηθήσετε να επαναφέρετε τον εραστή και να εξοικονομήσετε γάμο
    Γεια σε όλους το όνομά μου Rosalba είμαι τόσο συγκλονισμένος με χαρά όλα χάρη στον Dr.Guru. Ο σύζυγός μου με άφησε για μια άλλη γυναίκα λίγα χρόνια πίσω και ήμουν πολύ καταστροφικός γιατί ποτέ δεν έκανα τίποτα λάθος σε αυτόν, έμεινα με τα δύο μου παιδιά και μια δουλειά που πληρώνει λίγα. Σχεδόν παραιτήθηκα μέχρι που είδα μια μαρτυρία online για τον Dr.Guru πώς βοήθησε πολλούς ανθρώπους, γι 'αυτό ήρθα σε επαφή με εκπληκτικά 24 ώρες αφού έκανα αυτό που ο γιατρός με ζητά να κάνω ο σύζυγός μου επέστρεψε την ημέρα μετά το ξόρκι ικετεύοντας να τον συγχωρήσω και υποσχέθηκα να μην φύγω ποτέ. Ο σύζυγός μου επέστρεψε εδώ και 6 μήνες και δεν είχαμε ποτέ προβλήματα, χαίρομαι που δεν αμφιβάλλω για τον Dr.Guru. Τώρα είμαι βέβαιος ότι μπορεί επίσης να λύσει τυχόν προβλήματα με γρήγορη ανακούφιση. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί του για βοήθεια τώρα.
    Email: saguruu087@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι εδώ για να δώσω μαρτυρία για το πώς πήρα πίσω τον άντρα μου. Ο άντρας μου με άφησε χωρίς λόγο πριν από τέσσερα χρόνια. Μετακόμισε με μια άλλη γυναίκα, ένιωσα να αυτοκτονήσω, η ζωή μου έγινε πολύ πικρή και θλίψη. Στη συνέχεια, μια μέρα, ένας φίλος μου μου είπε για έναν εξαιρετικό ξόρκι που είναι πολύ καλός και είπε ότι του έδωσε κάποιους τυχερούς αριθμούς που έπαιξε σε μια κλήρωση και κέρδισε. Τελευταία φορά που έλεγξα ήξερα ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τον φίλο μου πριν, οπότε όταν μου είπε ότι το ξόρκι τον βοήθησε να κερδίσει, πίστεψα τα λόγια του. Μου είπε ότι ο DR WALE θα φέρει πίσω την ευτυχία μου χωρίς να κοιτάξω πού αλλού μπορώ να απευθυνθώ στον DR WALE. Χρησιμοποίησα το ξόρκι που μου έδωσε και μέσα σε μια εβδομάδα αργότερα έλαβα μια κλήση από τον αγαπημένο μου σύζυγο. Μου ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε σε μένα. Μου έδωσε ακόμη και μερικά γλυκά δώρα ως μέσο αποζημίωσης. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα. Σας ευχαριστώ DR WALE, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω
    WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ή email: drwalespellhome@gmail.com
    Μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα όπως π.
    (1) Αν θέλεις τον πρώην σου πίσω.
    (2) χρειάζεστε διαζύγιο στη σχέση σας.
    (3) Θέλετε να προωθηθείτε στο γραφείο σας.
    (4) Θέλετε γυναίκες και άνδρες να τρέχουν πίσω σας.
    (5) Αν θέλεις παιδί.
    (6) Θέλεις να είσαι πλούσιος.
    (7) Θέλετε να δέσετε τον άντρα και τη γυναίκα σας για να είναι δικοί σας για πάντα.
    (8) Εάν χρειάζεστε μια οικονομική θέση.
    (9) Μπορεί να σε κάνει έγκυο.
    (10) Μπορεί να σας θεραπεύσει από οποιεσδήποτε ασθένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας φίλοι, μια φοβερή και καταπληκτική μαρτυρία για έναν σπουδαίο ξόρκι που μου αρέσει πολύ να μοιράζομαι. Το να πάρω πίσω τη γυναίκα μου είναι αυτό που λιγότερο περίμενα και δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι εδώ και πέντε χρόνια και ζούμε ευτυχισμένοι, αλλά ξαφνικά άλλαξε εντελώς και απομακρύνθηκε από εμένα και ποτέ δεν ήξερα τι συνέβαινε, προσπάθησα να τη ρωτήσω αλλά αρνήθηκε να μου πει τι το πρόβλημα είναι, και όσο περνούσε ο καιρός ζήτησε διαζύγιο. Ήμουν τόσο ανήσυχος και μπερδεμένος, και έκανα ό,τι μπορούσα για να την πάρω πίσω, αλλά δεν ήταν εύκολο, νόμιζα ότι χάθηκε κάθε ελπίδα, και κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου για μια διέξοδο, ένας φίλος μου που είχε παρόμοιο πρόβλημα είπε εμένα για έναν σπουδαίο ξόρκι που λέγεται DR WALE και τον βοήθησε να πάρει πίσω και τη γυναίκα του. Ποτέ δεν πίστεψα στο ξόρκι σε όλη μου τη ζωή ή στη μαγεία γιατί ποτέ δεν πίστευα ότι θα λειτουργούσε, αλλά προσπάθησα να δώσω σε αυτόν τον άνθρωπο μια ευκαιρία και προς μεγάλη μου έκπληξη, με έκανε ξόρκι, αλλά σήμερα είμαστε ξανά μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι με τρία όμορφα παιδιά. Είμαστε και πάλι χαρούμενοι μαζί και χρησιμοποιώ αυτήν την ευκαιρία για να πω σε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει παρόμοια κατάσταση να επικοινωνήσει μαζί του στο WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνατε ΔΡ ΓΟΥΑΛΕ, είστε για πάντα ο καλύτερος άνθρωπος στη γη. Χαίρομαι και χαίρομαι που μοιράζομαι το όνομά σου και τα καλά σου πράγματα που έκανες για μένα και την οικογένειά μου. Ο DR WALE ήταν ο άνθρωπος που έσωσε τον κατεστραμμένο γάμο μου και ήταν επίσης ο άνθρωπος που βοήθησε και τον ξάδερφό μου. Εάν έχετε κάτι που σας ενοχλεί, επικοινωνήστε με τον DR WALE θα σας βοηθήσει με μια λύση. επικοινωνήστε με τον DR WALE στο WhatsAPP/Viber του: +2347054019402 ή στο email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια καταπληκτική μαρτυρία για έναν ξόρκι που μου έφερε πίσω τον άντρα μου. Είμαι ευτυχώς παντρεμένος με έναν υπέροχο και περιποιητικό σύζυγο με δύο παιδιά. Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην οικογένειά μου πριν από επτά μήνες, μεταξύ εμένα και του συζύγου μου. τόσο τρομερό που πήγε την υπόθεση στο δικαστήριο για διαζύγιο. είπε ότι δεν ήθελε να μείνει ποτέ ξανά μαζί μου και ότι δεν με αγαπούσε πια. Έτσι μάζεψε έξω από το σπίτι και έκανε εμένα και τα παιδιά μου να περάσουμε έντονους πόνους. Δοκίμασα όλα τα δυνατά μου μέσα για να τον πάρω πίσω, μετά από πολλή ικεσία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και επιβεβαίωσε ότι πήρε την απόφασή του και δεν ήθελε να με ξαναδεί. Έτσι ένα βράδυ, καθώς επέστρεφα από τη δουλειά, συνάντησα έναν παλιό μου φίλο που ρώτησε τον άντρα μου. Της εξήγησα τα πάντα, οπότε μου είπε ότι ο μόνος τρόπος για να πάρω πίσω τον άντρα μου είναι να επισκεφτώ έναν ξόρκι, γιατί αυτό έκανε και εκείνη για να ξανακερδίσει τον εραστή της. Στη συνέχεια, ακολούθησα τη συμβουλή της και μου έδωσε την επαφή DR WALE WhatsApp :+2347054019402. αμέσως έστειλα στον DR WALE ένα μήνυμα WhatsApp και του είπα για όλους τους πόνους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζω. Ο Δρ Γουέιλ μου είπε να μην κλαίω άλλο και ότι το χρησιμοποιώ χαλαρώστε το μυαλό μου. Μετά από πολλή συζήτηση με τον DR WALE, πλήρωσα όλα τα υλικά και τα αντικείμενα που χρειάζονταν για να κάνω το ξόρκι και ο ξόρκι με διαβεβαίωσε ότι θα πάρω πίσω τον άντρα μου σε μια εβδομάδα. Τι καταπληκτική δήλωση!! Μίλησε λοιπόν μαζί μου και μου είπε όλα όσα έπρεπε να κάνω. Στη συνέχεια, την επόμενη εβδομάδα ήταν τόσο περίεργο που ο σύζυγός μου που δεν με τηλεφώνησε τους τελευταίους επτά μήνες με κάλεσε για να με ενημερώσει ότι επέστρεφε. Τόσο εκπληκτικό!! Έτσι γύρισε στο σπίτι με πολλή αγάπη και χαρά και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του και για τον πόνο που προκάλεσε σε εμένα και στα παιδιά μου. Στη συνέχεια, από εκείνη την ημέρα η σχέση μας ήταν πλέον πιο δυνατή από ό,τι ήταν πριν με τη βοήθεια του DR WALE. Θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τον DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 ή με email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πληγώθηκα και ράγισα όταν προέκυψε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στον γάμο μου πριν από έξι μήνες, μεταξύ εμένα και του συζύγου μου. τόσο τρομερό που πήγε την υπόθεση στο δικαστήριο για διαζύγιο. είπε ότι δεν ήθελε να μείνει ποτέ ξανά μαζί μου και ότι δεν με αγαπούσε πια. Έτσι μάζεψε έξω από το σπίτι και έκανε εμένα και τα παιδιά μου να περάσουμε έντονους πόνους. Προσπάθησα όλα τα δυνατά μου μέσα για να τον πάρω πίσω, μετά από πολλή ικεσία, αλλά όλα μάταια. Και επιβεβαίωσε ότι πήρε την απόφασή του και δεν ήθελε να με ξαναδεί. Έτσι ένα βράδυ, καθώς επέστρεφα από τη δουλειά, συνάντησα έναν παλιό μου φίλο που ρώτησε τον άντρα μου. Του εξήγησα τα πάντα, οπότε μου είπε ότι ο μόνος τρόπος να πάρω πίσω τον σύζυγό μου είναι να επισκεφτώ έναν ξυλουργό, γιατί πραγματικά λειτούργησε και σε αυτόν. η εμπιστοσύνη και η πίστη που έχω σε αυτό ο φίλος μου με κάνει να παίρνω τα λόγια του στα σοβαρά, του είπα να μου επικοινωνήσει με το άτομο που τον βοηθά, Στη συνέχεια μου έδωσε τον DR WALE WHATSAPP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: +2347054019402. Έτσι το επόμενο πρωί, έστειλα ένα μήνυμα στον DR WALE. Μιλήσαμε και οι δύο και με διαβεβαίωσε ότι θα πάρω πίσω τον άντρα μου μέσα σε μια εβδομάδα. Τι καταπληκτική δήλωση, ο Δρ Γουέιλ μου είπε όλα όσα πρέπει να κάνω. Παραδόξως, ο σύζυγός μου, ο οποίος δεν με πήρε τηλέφωνο τους τελευταίους έξι μήνες, μου τηλεφώνησε για να με ενημερώσει ότι επέστρεφε. Τόσο εκπληκτικό!! Έτσι γύρισε την ίδια μέρα, με πολλή αγάπη και χαρά, και ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του και για τον πόνο που προκάλεσε σε εμένα και στα παιδιά μας. Τότε από εκείνη την ημέρα, η σχέση μας ήταν τώρα πιο δυνατή από ό,τι ήταν πριν. Θα σας συμβουλέψω εκεί έξω εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον DR WALE, σας δίνω 100% εγγύηση ότι θα σας βοηθήσει.. WhatsApp: +2347054019402 ή Email: drwalespellhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή