Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

Πανούργα μητέρα, δήλωνε τα παιδιά της ανάπηρα για να παίρνει τα επιδόματα

Πανούργα μητέρα, δήλωνε τα παιδιά της ανάπηρα για να παίρνει τα επιδόματα
Η μητέρα έξι παιδιών Marie Barber, 29, είπε ψέματα και δήλωσε ότι τέσσερα από τα έξι παιδιά της ήταν ανάπηρα προκειμένου να πάρει περισσότερα λεφτά από το κράτος. Το κίνητρο πίσω από αυτή την πράξη ήταν να πάρει βοήθεια από το κράτος αξίας 45.000 λιρών. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι τα παιδιά αυτά ηλικίας από έξι μηνών μέχρι οκτώ χρονών έπασχαν από πολύ σοβαρές αρρώστιες ενώ κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Η Barber είχε μάθει τρόπους να εξαπατάει το κράτος για λεφτά από το 2007. Το δικαστήριο του Manchester έμαθε μάλιστα ότι ο σύζυγος της, που από τη στιγμή που μαθεύτηκε το περιστατικό αυτό προχώρησε σε διαζύγιο, έβγαζε 23.000 λίρες τον χρόνο
Πέρα από τη παρουσίαση των παιδιών της ως ανάπηρα δήλωνε ότι ο μισθός του συζύγου της ήταν μισός από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Η Barber δήλωσε ένοχη και καταδικάστηκε σε 52 εβδομάδες φυλακής, το οποίο έχει ανασταλεί για δύο χρόνια.
Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/11/blog-post_5514.html#ixzz1coalNQbK
Στην Ελλάδα όμως, πανούργα μητέρα δήλωνε οτι ο μπαμπάς δεν δίνει διατροφή (ψευδώς) για να παίρνει επιδόματα. Μάλιστα, ήταν τόσο πανούργα (Αρζόγλου Καλλιόπη) που ωθούμενη από τον απατεώνα δικηγόρο της (Βουρουτζή Χρυσάφη), δήλωσε σε δικαστήριο οτι ο μπαμπάς κερδίζει πολλά, οτι παρενοχλεί τα παιδιά του και οτι είναι ψυχοπαθής. Για όλα τα παραπάνω τιμωρήθηκε τελεσίδικα από το δικαστήριο με 4000 ευρώ πρόστιμο, με 6 μήνες φυλάκιση αλλά ακόμα δεν της αφαίρεσαν την επιμέλεια των παιδιών.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=412900&cid=122

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ... ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή