Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=128701
Άγρια δολοφονία 31χρονου στο Άργος
Άγρια δολοφονημένος εντοπίστηκε από διερχόμενο αγρότη, το απόγευμα της Τετάρτης, ιδιωτικός υπάλληλος, 31 χρόνων, στην ευρύτερη περιοχή του Άργους.
Το πτώμα του 31χρονου εντοπίστηκε στην όχθη του ποταμού Ερασίνου, λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του.
Το θύμα έφερε στο κεφάλι και σε όλο το το σώμα χτυπήματα πιθανότατα από καδρόνι.
Δράστες του εγκλήματος είναι η 25χρονη πρώην σύζυγος του θύματος, ο πατέρας της κι ένας ακόμη άνδρας, οι οποίοι συνελήφθησαν ήδη και θα οδηγηθούν αργότερα στην εισαγγελία Ναυπλίου.

ΝΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftapragmata.gr%2F%3Fp%3D1896&h=d70e46b3239dd6cc4db081365200faab
Θύελλα αντιδράσεων εξακολουθεί να προκαλεί στην Αυστραλία η απόφαση δικαστηρίου να μην φυλακίσει μια μητέρα που έδωσε στον 5χρονο γιο της να καταναλώσει 4 σφηνάκια τσίπουρου, με περιεκτικότητα αλκοόλ 44%, ενώ αυτή έπινε τα δικά της τσίπουρα. Το 5χρονο παιδί κατέληξε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και η μητέρα του στη Δικαιοσύνη, αλλά όχι στη φυλακή.
Η 33χρονη Κάιλι Ίστγουντ παρουσιάστηκε σε δικαστήριο της Μελβούρνης και καταδικάστηκε σε 5μηνη φυλάκιση με δύο χρόνια αναστολή για αμέλεια ανηλίκου και επικίνδυνη συμπεριφορά. Η 33χρονη ήταν αλκοολική και είναι μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών. Όπως ανέφερε ο δικαστής, το γεγονός ότι έχει να βάλει αλκοόλ στο στόμα της από τον Σεπτέμβρη και το ότι έχει τρία παιδιά οδήγησαν το δικαστήριο στο να την καταδικάσει με αναστολή, ενώ την προειδοποίησε ότι αυτή είναι η τελευταία της ευκαιρία. Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, αποκαλύφθηκε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 33χρονη μητέρα έχει κατηγορηθεί για αμέλεια των παιδιών της. Και τις δύο προηγούμενες φορές αιτία για την ανεύθυνη συμπεριφορά της ήταν το ποτό.
Στις αρχές του 2008, είχε καταδικαστεί πάλι με αναστολή, επειδή άφησε τα ηλικίας κάτω των 10 ετών παιδιά της μόνα τους στο σπίτι για να πάει να πιει με φίλο της. Λίγους μήνες αργότερα, καταδικάστηκε πάλι με αναστολή, γιατί αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ και οδηγούσε χωρίς άδεια.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου