Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ: Μητέρα σκότωσε τα δύο μωρά της σε τελετή εξορκισμού

Φρίκη προκαλεί το έγκλημα που αποκαλύφθηκε στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, όπου μία μητέρα σκότωσε τα δύο μικρότερα παιδιά της, ηλικίας μόλις ενός και δύο ετών, ενώ τραυμάτισε τα άλλα δύο, ηλικίας πέντε και οκτώ.
Η σύγχρονη «Μήδεια» μαχαίρωσε τα παιδιά της κατά την διάρκεια ενός εξορκισμού, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. «Υποθέσεις σαν αυτή σου ραγίζουν την καρδιά ... οι σκέψεις μας είναι με τους συγγενείς και τους φίλους των θυμάτων».
Η 28χρονη Ζακιέγια Εϊβερι κρατείται κατηγορούμενη για δύο φόνους εκ προθέσεως και δύο απόπειρες φόνου εκ προθέσεως, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.
Νεκροί είναι ο μόλις ενός έτους Νόρελ Χάρις και η αδερφή του Ζιάνα, δύο ετών, από τραύματα που προκλήθηκαν με μαχαίρι. Δύο ακόμη αδέρφια τους, ηλικίας πέντε και οκτώ, νοσηλεύονται επίσης με τραύματα από μαχαίρι.
Μία ακόμη γυναίκα που αρχικά νοσηλεύτηκε και αυτή με τραύματα, τελικά κρατείται κατηγορούμενη για την ίδια υπόθεση.
Η αστυνομία πιστεύει ότι δεν συνδέεται με την οικογένεια αλλά κατοικούσε στο ίδιο σπίτι, στην Τζερμαντάουν.
Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν την Παρασκευή από γείτονα, ο οποίος είδε περίεργα πράγματα να συμβαίνουν στο σπίτι και τηλεφώνησε στην Αμεσο Δράση. Μεταξύ άλλων, ένα αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο μπροστά, με την πόρτα ανοιχτή και ένα μαχαίρι δίπλα σε κοινή θέα.
Μέσα στο αυτοκίνητο αναφέρθηκε ότι ήταν ένα παιδί χωρίς συνοδό, αλλά όταν έφτασαν εκεί, το παιδί έλειπε και κανείς δεν απαντούσε στα χτυπήματα στην πόρτα.
«Πριν φτάσουν, δύο γυναίκες βγήκαν από το σπίτι, πήραν το παιδί και μπήκαν πάλι μέσα», όπως είπε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας.
Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και αντίκρισαν τα θύματα, αντελήφθησαν ότι οι δύο γυναίκες πίστευαν ότι πραγματοποιούσαν κάποιο είδος εξορκισμού», όπως προσέθεσε.


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/394720/sok-mitera-skotose-ta-dyo-mora-tis-se-teleti-exorkismoy#ixzz2r2lxm8Ei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου